Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ (!)‏

O φίλος/συναγωνιστής Όθωνας, που έχει φτιάξει τη δική του Σπίθα στη Θεσσαλονίκη, μου έστειλε νέα κίνηση. Να μαζέψουμε υπογραφές για να δηλώσουμε ότι διαφωνούμε με όσες πράξεις τους καταπάτησαν τα δικαιώματά μας. Όλοι όσους απεύθυνα πρόσκληση για συμμετοχή μού απάντησαν «Αρκετά Στε με τις υπογραφές. Δεν μας υπολογίζουν, δεν θα τις λάβουν υπόψη, μόνο αν φάνε ξύλο θα καταλάβουν»..

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε εξαντλήσει κάθε δημοκρατικό μέσο, έχουμε καταθέσει χιλιάδες υπογραφές με τη διαφωνία μας, έχουμε πρωτοκολλήσει τόνους εγγράφων που καταδεικνύουν τις άπειρες παραβάσεις τους, έχουμε κινηθεί και με την νόμιμη οδό για να βρούμε το δίκιο μας και το αποτέλεσμα είναι 0........
Πήγα εχθές στη νέα μάζωξη του κ. Θεοδωράκη, όπου μίλησε κι ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγους Αθηνών. Μας διαβεβαίωσε λοιπόν ότι οι πράξεις τους είναι καθόλα αντισυνταγματικές = παράνομες. Μα και οι ίδιοι το παραδέχονται στα τηλεοπτικά παράθυρα καθημερινά, όταν ο ένας κατηγορεί τον άλλον απαντάνε (όλοι) «ναι εντάξει κλέψαμε κι εμείς αλλά εσείς πιο πολύ»!!!! Από τη στιγμή που οι νομικοί, γνωρίζοντας όλο το σύνταγμα και την νομοθεσία απέξω, μας διαβεβαιώνουν ότι οι πράξεις τους είναι παράνομες, από τη στιγμή που και οι ίδιοι παραδέχονται ευθέως, μπρος στη μούρη μας, ότι παρανόμησαν, γιατί δεν μπαίνει ένα φρένο, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ;

Γιατί δεν τους σταματάμε εμείς φίλε μου, γι’ αυτό.  

Στη χθεσινή συγκέντρωση του Θεοδωράκη δεν έπεφτε καρφίτσα, δεν έβρισκες χώρο να σταθείς, ΚΑΙ χωρίς να ανακοινωθεί από τα μήντια στο ευρύ κοινό. Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί δεν πήγαν για να μάθουν κάτι που δεν ήξεραν, δεν πήγαν γιατί ταυτίζονται ιδεολογικά με τον κ. Θεοδωράκη, πήγαν για να ακούσουν μια πρόταση/λύση. Όλοι όσοι μαζευτήκαμε εκεί είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση. Και.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!!!

Με την προτροπή του κ. Θεοδωράκη έχουν γεννηθεί σε όλη την Ελλάδα Σπίθες. Ελπίζω να μην περιμένετε τις εκλογές, η λύση -ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΛΛΩΣΤΕ- δεν είναι αυτή. Δεν είναι λύση αυτή γιατί απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. Ο κόσμος έχει ήδη μαζευτεί σε εσάς, ενώστε τις κατά τόπους Σπίθες για να τους διώξουμε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ως πράξη δεν μπορεί να θεωρηθεί πραξικόπημα, πραξικόπημα θα νοούνταν αν καταλύαμε την δημοκρατία. Από τη στιγμή που ΑΥΤΟΙ κατήργησαν τη δημοκρατία μας το να τους διώξουμε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ. Αν ισχύουν και τα λεγόμενα του κ. Θεοδωράκη «όποιος τολμήσει να ακουμπήσει χέρι στην Ελλάδα του το κόβουμε», τους δικούς μας που το τόλμησαν πριν τους ξένους, θα τους αφήσουμε έτσι; 

Αρκετά με τη θεωρία, ήρθε η ώρα να κάνουμε τα πιστεύω μας πράξη. 

Περιμένω από τις απανταχού Σπίθες να ενωθούν και να ορίσουν μέρα και ώρα. Όσοι μαζευτήκαμε ήδη σε εσάς είμαστε υπεραρκετοί γι’ αυτή τη δουλειά.

Εγώ δηλώνω έτοιμη (εδώ και καιρό), γνωρίζω κι άλλους σαν κι εμένα που πιστεύουν ότι είναι τιμή και δόξα το να πολεμήσουμε κι ας πεθάνουμε για την πατρίδα.

Στεφανία Λυγερού 

Υ.Γ. Ο λόγος που τα γράφω.. Η κίνηση για την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική (εδώ) κοινοποιήθηκε και στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Έλαβα σήμερα ταχυδρομικώς απάντηση, την στέλνω συνημμένα. 1ον Οι δικοί μας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ!!! εδώ 2ον Προσέξτε στην απάντηση το σημείο «η διαδικασία εξέτασης αναφοράς μπορεί να απαιτήσει πολύ χρόνο αν ληφθεί υπόψη ο μεγάλος αριθμός των αναφορών».. Συμπέρασμα: Φέξε μου και γλίστρησα!!!! Μπορούν να το τρενάρουν ΟΣΟ θέλουν!! Μέχρι να χαθεί η χώρα από το χάρτη.  
 
thalamofilakas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: