Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Εμετικές δηλώσεις που στάζουν χολή απο την "κυρία" Αννα Φραγκουδάκη συνοδοιπόρο του εθνομηδενισμού συνεργάτιδας της άλλης "κυρίας" Δραγώνα με αφορμή την βράβευση της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ Χαράς Νικοπούλου απο την Ακαδημία Αθηνών.
 
Η Φραγκουδάκη που αλίμονο διδάσκει τα παιδιά μας (καθηγήτρια του πανεπιστήμιου Αθηνών) και υπεύθυνη του προγράμματος "μόρφωσης μουσουλμανοπαίδων" δεν άντεξε προφανώς την βράβευση μιας γνήσιας Ελληνίδας και με δηλώσεις της εγκαλεί την ίδια την Ακαδημία.
Διαβάστε την δήλωση-πρόκληση απο την εκπρόσωπο του εθνομηδενισμού.
Οπου για την ίδια είναι...κατηγορία.Η μικρή παρουσία στα ΜΜΕ.......
Είναι κατηγορία το να είσαι κόρη δικαστικού.Κατηγορία το να μιλάς για τον εθνικό κίνδυνο και να αναφέρεσαι σε σκλαβωμένες πατρίδες.Αλλά μεγαλύτερη κατηγορία είναι να προσπαθείς σαν εκπαιδευτικός να μεταδόσεις στα παιδιά την αγάπη για την πατρίδα!!!!
"Η Ακαδηµία απένειµε αργυρό µετάλλιο στην κ. Χαρίκλεια Νικοπούλου για την «υπηρεσία» της σε µειονοτικό σχολείο της Θράκης,όπου «λόγω τεκαι έργω… ελληνίδος διδασκάλου παράδειγµα λαµπρόν εγένετο» .Οµως η βραβευθείσα είχε συχνή παρουσίαστα ΜΜΕ και σε δηµόσιες εκδηλώσεις. Προκάλεσε µεγάλη αναστάτωση στο µειονοτικό χωριό, όπου ανακατεύτηκαν ακροδεξιές οργανώσεις. Εκανε µηνύσεις σε µειονοτικές εφηµερίδες και τονµουσουλµάνο επιστάτη του σχολείου προκαλώντας δίκες και καταδίκες(είναι κόρηπροέδρου τουΑρείου Πάγου).
Οπως η ίδια περιέγραψε σε αθηναϊκή εφηµερίδα (17/2/08): «Τους έκανα µάθηµα για την Επανάσταση του 1821, όταν ένας µαθητής… µου είπε ότι είναι Τούρκος. Ηρεµα, τον πήρα από το χέρι και τον πήγαστο προαύλιο κάτω από την ελληνική σηµαία λέγοντάς του ότι είναι Ελληνας». Τέλος, στην πρωτάκουστη «αντιφώνησή» (!) της στην Ακαδηµία, είπε µεταξύ άλλων ότι«στο πρόσωπό» της βραβεύτηκε η «φιλοπατρία», που «περιλαµβάνει τη σκλαβωµένη Βόρειο Ηπειρο..., τη Μακεδονία µας… η ελευθερία της οποίας τελεί υπό διαπραγµάτευση, τη Θράκη και την Κύπρο που καταδυναστεύονται από τους Τούρκους και τους ελεύθερους πολιορκηµένους Ελληνες που ζουν στον Άγιο Παντελεήµονα». Αναλογιστήκατε, κ. πρόεδρε και µέλη της Ακαδηµίας, τι προτείνετε για «παράδειγµα» στους δασκάλους και τις δασκάλες της χώρας; Τους προτρέπετε άραγε να ξεκινήσουν στα κοντά 200 µειονοτικά σχολεία µηνύσεις κατά των µουσουλµάνων συµπολιτών και εκστρατείες στα ΜΜΕ που ταυτίζουν τη Θράκη(!) µε την Κύπρο; Να διδάσκουν στα παιδιά του δηµοτικού ότι είναι «υπό διαπραγµάτευση» η «ελευθερία της Μακεδονίας µας»; Υπόσχεστε υψηλά βραβεία σε δασκάλους των «ελεύθερων πολιορκηµένων» στον Αγιο Παντελεήµονα, εάν ξεκινήσουν «πατριωτικές» διαδηλώσεις όπως αυτή κατάτου Αρχιεπισκόπου; Προτρέπετε τις δασκάλες των χιλιάδων στη χώρα µαθητών αλβανικής καταγωγής να µιµηθούν το«παράδειγµα» και να οδηγούν τα παιδιά «κάτω από την ελληνική σηµαία»για να τους «εµπνεύσουν» ιδέες γιατη «σκλαβωµένη Βόρειο Ηπειρο»;"
Αυτές είναι οι δηλώσεις της εν λόγω "κυρίας".....
Αλλά για να καταλάβουμε το ποιον της ας δούμε παράκατω άλλες ανησυχίες που έχει εκφράσει κατά καιρούς.....
" Το ελληνικό σχολείο είναι ακόμα σήμερα παγιδευμένο στην εθνικιστική μυθολογία του 19ου αιώνα δηλαδή στους εθνικούς μύθους που νομιμοποιούν τη διεκδίκηση εδαφών και προετοιμάζουν τους επεκτατικούς πολέμους. Τα βιβλία ιστορίας σε όλο το σχολείο δημοτικό γυμνάσιο και λύκειο, έχουν αναλυθεί επιστημονικά και έχει επισημανθεί ότι καλλιεργούν μια εθνική ταυτότητα εύθραυστη και ανασφαλή, απολύτως ακατάλληλη για να βαδίσουν οι νέες γενιές στο ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας. "
Και για το τέλος της αφιερώνουμε το παρακάτω που ξεστόμισε σε ημερίδα του πανεπιστήμιου.
" Οι σύγχρονοι Έλληνες με τις αναφορές τους στην αρχαία Ελλάδα θέλουν να κρύψουν το ΑΣΧΗΜΟ και ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ εθνικό τους πρόσωπο."
Αυτή είναι η "κυρία" και αφιερώνουμε το άρθρο της στους ΑΣΧΗΜΟΥΣ και ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ που την διόρισαν και την ανέχονται.
 
 protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: