Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Η παιδική συγκρότηση του ΓΑΠ...σε ρόλο εξωτερικής πολιτικής της χώρας...

Η όλη σύλληψη-ΠΡΒΩΤΟΦΑΝΗΣ!-του να μιλήσει ο έλληνας(ποιός ήρθε; ναι αμφισβητώ ευθέως τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά σαν έλληνα) Πρωθυπουργός σε σύσκεψη των πρεσβευτών μιας ξένης και δη εχθρικής χώρας,έχει κάτι το ΑΛΛΟΚΟΤΟ.

Και είναι ακριβώς αυτό το αλλόκοτο που μάγεψε την παιδική συγκρότηση του Παπανδρέου που είδε σ'αυτή την για άλλη μια φορά επικοινωνιακή πιρουέττα-τη γελοία επικοινωνιακή πιρουέττα-τον ορισμό της καινοτομίας στη διπλωματία. Διπλωματία του ζεϊμπέκικου, διπλωματία της σεισμικής ακολουθίας. Είναι απίστευτος ο ναϊβισμός αυτού του απίθανου ατόμου.
Επανέρχομαι όμως στο αλλόκοτο αυτής της συνάντησης με ολόκληρο το διπλωματικό σώμα της Τουρκίας:το βλέπω σαν ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥ του Ερτογαν και του Νταβούτογλου στο .......
πιο διανοητικό τμήμα του τουρκικού κατεστημένου. Ξέρουν την αδυναμία του ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ Παπανδρέου στα επικοινωνιακά και τον οδήγησαν στη παγίδα και τον επιδεικνύουν σαν ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΩΝ! Ο ανόητος Παπανδρέου βρίσκεται σε μια επικοινωνιακή έκσταση και δεν έχει καταλάβει πόσο επιζήμιο είναι αυτό που έκανε, με το να εκτεθεί και συνακόλουθα να εκθέσει τη χώρα του μπρος στο σκληρό πυρήνα δύναμης μιας επιθετικής επικοινωνιακής πολιτικής της Τουρκίας. Δεν βλέπει ο αφελής το τσιγκέλι στο οποίο τον έχουν κρεμάσει και τον χαζεύουν περιπαικτικά οι κυνηγοί που τον θηρεύσανε. Αυτό θα δώσει αέρα στα πανιά των Τούρκων που δεν θα σταματήσουν εδώ.
Λυπάμαι που το λέω αλλά πιο ταπεινωτική, ατιμωτική θάλεγα, εξέλιξη δεν περίμενα για ένα κορυφαίο έλληνα πολιτειακό παράγοντα αν όμως θα συνέβαινε ποτέ, δεν θάχα καμιά αμφιβολία θάταν μόνο μ'αυτόν το μπαγλαμά της πολιτικής.
Τα πράγματα πια έχουν εκτροχιασθεί.
Υ.Γ. Οσοι τυχόν μείνουν στο γεγονός ότι ο Παπανδρέου απέκτησε βήμα και έθεσε θέματα παραβιάσεων κλπ, ξεχνούν και παραβλέπουν να το δούν αυτό σαν το τυρί στη φάκα. Λες και έχει καμιά σημασία τι θα πει ο ανόητος εκεί. Η επικοινωνιακή διαχείριση από την-ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΡΑΤΑΙΗ-Τουρκία έχει σημασία και αυτή η διαχείριση έχει σημασία και αυτήν τη διαχείριση δεν θα τη κάνει ο Παπανδρέου-τουλάχιστον έξω απ'την Ελλάδα- αλλά η τουρκική πλευρά.
Αυτό που έκανε χτες ο Παπανδρέου ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΣΙΩΣΕΩΣ της εννοιας και της σημασίας του όρου ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

apolitik.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: