Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ

Η λογική και η ανάγκη των Ελλήνων δεν έχει χρώμα, δεν είναι ούτε αριστερή ούτε προοδευτική.
Οσο για τα περί "προοδευτισμού" και "αριστερής" φιλοσοφίας αφήστε τα κατα μέρος.

«Το “δεν πληρώνω” δεν είναι κίνημα. Είναι κάποιοι οι οποίοι,όπως τους έχει χαρακτηρίσει και ο υπουργός Μεταφορών κ. Ρέππας, είναι τζαμπατζήδες και αυτό είναι δεδομένο» δήλωσε ο κ. Πεταλωτής. «Αντίσταση και μαγκιά με το “δεν πληρώνω”», πρόσθεσε, «όταν αυτά που δεν πληρώνεις εσύ, τα πληρώνει στο πολλαπλάσιο ο διπλανός σου, δεν γίνεται. Εμείς ερχόμαστε και βάζουμε τέρμα σε ασυδοσίες. Επαναδιαπραγματευόμαστε τις συνθήκες και τις συμβάσεις που υπέγραψε το 2007 η ΝΔ για τα διόδια, έτσι ώστε να μειωθούν σε πολύ σημαντικό βαθμό.Το “δεν πληρώνω” είναι μια φιλοσοφία που δεν αρμόζει σε μιαδημοκρατική κοινωνία και κάθε άλλο παρά προοδευτική και δήθεν αριστερή φιλοσοφία είναι»......


Με αυτά τα λόγια ο εκπρόσωπος τύπου της κατοχικής κυβέρνησης καταδίκασε το κίνημα των πολιτών που αρνούνται να πληρώσουν τις αρπαχτές των πολιτικών και να γεμίσουν τις τσέπες ιδιωτικών εταιρειών.
Ο κ. εκπρόσωπος βέβαια δεν εξέτασε την περίπτωση του ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος και τσουβαλιάζοντας όλους μαζί τους βάφτισε για άλλη μια φορά "τζαμπατζίδες".
Ενδιαφέρον και μάλιστα....μεγάλο έχει η άποψη του ότι "όταν δεν πληρώνεις εσυ πληρώνει πολλαπλάσια ο διπλανός σου".
Και είναι σωστή όμως αυτό ισχύει μόνο για αυτούς που αρνούνται να πληρώσουν τα ληστρικά διόδια και αυξημένα εισιτήρια;
Δεν ισχύει για τους λαθρομετανάστες;
Αυτούς ΠΟΙΟΣ τους πληρώνει;
Ποιος πληρώνει την εξαγωγή συναλλάγματος απο όσους εργάζονται;
Ποιος πληρώνει την νοσοκομειακή περίθαλψη αυτών που δεν εργάζονται;
Ποιος πληρώνει τα χωρίς άδεια καταστήματα που λειτουργούν ή το παραεμπόριο της κουρελούς;
Ποιος ρε εκπρόσωπε;
20 χρόνια ανέχεστε αυτή την ασυδοσία για να μην πω άλλη λέξη και τώρα σας έπιασε ο πόνος να την πατάξετε στο πρόσωπο εργαζομένων που δεν έχουν να πληρώσουν τα κερατιάτικα που ζητάτε;
Εαν αυτό είναι όπως λετε απαρχή του να εξεταστούν ξανά οι συμφωνίες Σουφλιά τοτε μακάρι αλλά δεν μπορείτε να ζητάτε απο τους εξαθλιωμένους οικονομικά πολίτες να πληρώνουν όταν ΕΣΕΙΣ παρέχεται δωρεάν υπηρεσίες και ανέχεστε την παρανομία των αλλοδαπών που είναι πληγή τόσο για την οικονομία όσο και για το κράτος γενικότερα.
Οσο για τα περί "προοδευτισμού" και "αριστερής" φιλοσοφίας αφήστε τα κατα μέρος.
Η λογική και η ανάγκη των Ελλήνων δεν έχει χρώμα δεν είναι ουτε αριστερή ούτε προοδευτική.Οπότε κρατήστε την κατήχηση για όσους ανόητους πιστεύουν ακόμα στο "σοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ και τους νέους σας ψηφοφόρους...."Παπανδρέλληνες".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: