Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΕΤΣΙ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (21-2-1913)

Από σήμερα , ο "Άνθρωπος του Μόχθου" δεν είναι πια μόνος του!!!!
Βρήκε το ταίρι του και μάλιστα ...."ανωτάτου" επιπέδου!!!!!

Μιλάμε ασφαλώς για τον "ανώτατο άρχοντα" της χώρας ο οποίος σήμερα έβαλε με τον πιο επίσημο και συνάμα πρόστυχο τρόπο , πλάτη στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας !
Και έχει μεγάλη σημασία τόσο το μέρος όσο και η επέτειος όπου έγινε άλλο ένα ...ατόπημα(:) του επονομαζόμενου και "Ανώτατου Άρχοντος"

Τι κι αν βρέθηκε στην Τιμημένη και Ηρωϊκή πόλη των Ιωαννίνων , η οποία γιορτάζει την απελευθέρωσή της από τον Τουρκικό Ζυγό όταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος ο Α΄, που δικαίως ονομάστηκε Στρατηλάτης , μπήκε νικητής και τροπαιούχος στα απελευθερωμένα Γιάννενα , όπου ο  Εσσάτ Πασάς, του παρέδωσε την πόλη προσφωνώντας τον ως "Μεγάλο Νικητή"!!!!
Ενώ οι σημερινοί πανηγυριτζήδες του μνημονιακού Ελλαδιστάν, θα "ξεχάσουν" και πάλι να τον αναφέρουν στους αποκοιμιστικούς και τρισάθλιους καθιερωμένους "πανηγυρικούς" τους λόγους.....

Με περισσό ΘΡΑΣΣΟΣ για μια ακόμα φορά , ο "πρόεδρος" είπε τα παρακάτω βαθυστόχαστα :

«Η ελληνική δημόσια περιουσία δεν είναι σε μεγάλο βαθμό καταγεγραμμένη και σε εγκληματικό βαθμό καταπατημένη».
Ποιος και γιατί την καταπάτησε ; Πώς ξέφυγε εδώ και 37 χρόνια "δημοκρατίας" τέτοιο πλιάτσικο από την ...."συντεταγμένη πολιτεία" ; Μήπως γιατί τά'τρωγε 3 στο γύρο με τους νταβατζήδες ; .....λέμε τώρα..

...και ο άρχων συνεχίζει :


Μιλάμε ασφαλώς για τον "ανώτατο άρχοντα" της χώρας ο οποίος σήμερα έβαλε με τον πιο επίσημο και συνάμα πρόστυχο τρόπο , πλάτη στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας !
Και έχει μεγάλη σημασία τόσο το μέρος όσο και η επέτειος όπου έγινε άλλο ένα ...ατόπημα(:) του επονομαζόμενου και "Ανώτατου Άρχοντος"


«Η αξιοποίησή της, όπως και εκείνη των ακινήτων που βρίσκονται στο εξωτερικό είναι επιτακτική ανάγκη !!!!!!  Εθελοτυφλούμε, όταν εξαντλούμαστε σε θεωρητικές συζητήσεις, κινδυνολογία, συνθηματολογία, κυνήγι μαγισσών και άγονες αντιπαραθέσεις. Χάνουμε πολύτιμο χρόνο (!!!!!) και δυνάμεις».
Είναι αγχωμένος ο άνθρωπος ! Ε, ρε !!!!! ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΕΣ που φαίνεται να έχουν ετοιμαστεί εκεί στο ...εξωτερικό !!!! Μέχρι και το κανάλι του Καρατζαφέρη σήμερα στην μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή του είχε γηραλαίο καλεσμένο με παρόμοια συμπτώματα "άγχους"
(πάλι θα με "θάψει" μια ψυχή)!

...και ξανά-συνεχίζει ο άρχων :
«Έχουμε φορτώσει ένα δυσβάσταχτο χρέος στις πλάτες των παιδιών μας και οφείλουμε να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες τώρα. Όση δημόσια περιουσία είναι καταγεγραμμένη και ελεύθερη πρέπει άμεσα να αξιοποιηθεί. Δεν έχουμε την πολυτέλεια της καθυστέρησης και έχουμε την ιστορική ευθύνη να κάνουμε ό,τι μπορούμε, να απαλλάξουμε την επόμενη γενιά από ένα βάρος, για το οποίο δεν ευθύνεται»
Πέρα από την πρεμούρα του ξεδιπλώνει και το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ του ο "ανώτατος" !
Καλά ρε φίλε.....
  • εσύ και οι ξεφτιλισμένες κυβερνήσεις όπου συμμετείχες δεν έχετε καμμία ευθύνη για την κατάντια των παιδιών μας;
  • όταν δάνειζες το "λαοπρόβλητο" και "αείμνηστο" για να χτίσει την ερωτικήν φωλέα του (γαμιστρώνα τη λέμε στο χωριό μου) , δεν έβαζες το λιθαράκι σου πάνω στην πλάτη των παιδιών μου(μας) ;
  • Σε ποια πανεπιστήμια έμαθες πως , αν ξεπουλήσεις και τα βρακιά μας αυτό θα είναι προσφορά στην επόμενη γενιά ; Αυτή είναι η προσφορά του χαρτοπαίκτη πατέρα στα παιδιά του; Να βάλει χέρι στην περιουσία τους και να τα αφήσει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ;
  • .... και μια ταπεινή επισήμανση (ένας "ανώτατος" δε δέχεται συμβουλες) : Φροντίζουμε να έχουμε τα χεράκια μας καθαρά και να κυκλοφορούμε με την τσίπα μας ΟΛΟ το 24ωρο.... όχι να την αφήνουμε μέσα στη ντουλάπα!!! Θα τη φάει ο σκώρος .....Κρίμα δεν είναι;

 Αυτά δήλωσε, από τα Γιάννενα , ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας , τιμώντας την απελευθέρωση της πόλης από τον Τουρκικό Ζυγό!

ΑΜΗΝ!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: