Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ . ΕΚΤΑΚΤΟ !! .... ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ......

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ . ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ , ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ....ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ... ΟΣΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΦΙΛΟ Ή ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ .....

Σύμφωνα με τελευταία ενήμερωσή μας , από πηγή στο υπουργείο ... "παιδείας" , ετοιμάζονται οι πρώτες 20.000 απολύσεις στο χώρο των μονίμων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Οι απολύσεις θα γίνουν με την ευκαιρία των καταργήσεων σχολείων , άρα και οργανικών θέσεων , αφού ισχύει η διάταξη (στην οποία αρχικά είχε αναφερθεί ο Θ.Πάγκαλος) κατά την οποία "δημ. υπάλληλος υπάρχει , όσο υπάρχει η οργανική του θέση".....
Για την ώρα ο σχεδιασμός προβλέπει την υλοποίηση μέσα στο καλοκαίρι για να περιορίσει στο μίνιμουμ , όποια διαμαρτυρία ...λέμε! Η κατάσταση όμως για την κυβέρνηση είναι πιεστική αφού πρέπει να δείξει έργο απολύσεων ΤΩΡΑ, όπως έχει δεσμευτεί στο μνημόνιο!

Οι συνδικαλιστές του χώρου (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ) καθώς και στελέχη της εκπαίδευσης (σύμβουλοι-προϊστάμενοι κλπ) γνωρίζουν ΟΛΟΙ !

Σιωπούν έχοντας λάβει ανταλλάγματα σχετικά με την προσωπική τους επαγγελματική "επιβίωση" και συνδικαλιστική καλοπέραση , κρατώντας και το προνόμιο για να "σώζουν" από την ανεργία συγκεκριμένους και να καταδικάζουν μη αρεστούς κατά περίπτωση και τοπική ιδιαιτερότητα !

Οι ενδιαφερόμενοι ......σπεύσατε ....όπου νομίζετε !!!!!!!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: