Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

"Ο κόσμος θέλει επιτέλους να τιμωρηθεί κάποιος"

Η διαμαρτυρία που ξεκίνησε στο Facebook κατά της ατιμωρησίας των πολιτικών, δείχνει να διογκώνεται, με τις υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί για την άρση της βουλευτικής ασυλίας και έχουν κατατεθεί στη Βουλή να ανέρχονται σε 8.000.

Η πρωτοβουλία "Υπογράφουμε για την άρση της βουλευτικής ασυλίας" στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αριθμεί ήδη περισσότερους από 39.000 φίλους.

Οι περισσότεροι με σχόλιά τους ζητούν περισσότερη δράση και ενεργοποίηση για την τιμωρία των πολιτικών, χαιρετίζουν την προσπάθεια, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που σημειώνουν ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει......

"Ο κόσμος θέλει επιτέλους να τιμωρηθεί κάποιος", σημείωσε ο Β. Σαρλής, ιδρυτικό μέλος της κίνησης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega, επισημαίνοντας ότι αυτό ώθησε τα μέλη να δημιουργήσουν τη σελίδα και να καλέσουν σε συλλογή υπογραφών.

Οι υπογραφές κατατέθηκαν στη Βουλή, με τα μέλη της πρωτοβουλίας να φτάνουν στο Κοινοβούλιο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Υπάλληλος της γραμματείας παρέλαβε και πρωτοκόλλησε το αίτημα με τις υπογραφές, ωστόσο κανένας βουλευτής δεν ασχολήθηκε με το θέμα.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: