Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Η… πολυπολιτισμική αλλά και μπατιρημένη Ελλάς!..

Εξέχων πολιτικός παράγων του κυβερνώντος κόμματος ανεφώνησε – μετά πάθους μάλιστα – από «παράθυρο» μεγάλου, ιδιωτικού, τηλεοπτικού σταθμού: Η Ελλάδα πρέπει να γίνει «πολυπολιτισμική» και «πολυεθνική». Δηλαδή, τι σημαίνει «η Ελλάδα πρέπει να γίνει πολυεθνική»; Τι σημαίνει τούτο;

Κατά την δική μου ταπεινή αντίληψη, λοιπόν, σημαίνει ότι καλώς έχουν προσέλθει παρανόμως και εννόμως τα μιλιούνια  των Αλβανών, Βουλγάρων, Κούρδων, Αφγανών, Πακιστανών, Σομαλών  και λοιπών πολλών αλλοεθνών πεινώντων και διψώντων  φυλών από κάθε συντεταγμένη του πλανήτη μας. Αυτό εννοούσε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος που άκουσα να κραυγάζει λαύρος ότι η χώρα μας πρέπει να καταστεί «πολυεθνική»!… Όπως, περίπου, εννοούμε τα μεγάλα πολυκαταστήματα και τις ονομαζόμενες «πολυεθνικές εταιρείες».....

Κι αν θέλετε, ο γράφων προχωρεί και σε μια προέκτασι: Κακώς, κάκιστα σφαχτήκαμε με τους Τούρκους και τους διώξαμε, με την Επανάστασι, από την χώρα μας. Αφού πρέπει να καταστούμε «πολυεθνική χώρα» γιατί να τους διώξουμε; Γιατί να διώξουμε τους Βούλγαρους κομιτατζήδες από την Μακεδονία μας;  Γιατί να μην αφήσουμε τους Ιταλούς και στην συνέχεια τους Γερμανούς να εισέλθουν ήσυχα – ήσυχα στην Ελλάδα; Και γιατί ο Λεωνίδας και προηγουμένως ο Μιλτιάδης να σκοτώνονται για να μην περάσουν οι Πέρσες στην χώρα μας;
Αν αφήναμε όλους αυτούς τους μετανάστες (ναι, μετανάστες γιατί υπό μίαν έννοιαν, μεταναστευτικώς ενεργούσαν) να περάσουν και να κατοικήσουν στην χώρα μας τι το κακό θα συνέβαινε; Ετσι κι αλλιώς για «πολυεθνικό κράτος» ομιλούμε σήμερα!…
Αλλά και σε ό,τι αφορά τον νεότευκτο λεκτικό όρο «πολυπολιτισμική χώρα» η Ελλάδα μας, πάλι σύμφωνο με βρίσκει ο κύριος τάδε του ΠΑΣΟΚ. Γιατί, δηλαδή, να μην έχει αφομοιωθεί ο πολιτισμός μας με αυτόν των Μογγόλων Τούρκων; Ή, σήμερα, με αυτόν των Αλβανών και των Αφγανών και των Πακιστανών ή των Βουλγάρων; Ή των Σομαλών!
Και γιατί εν τέλει να μην ονομαζόμαστε Τουρκο – Αλβανο – Αφγανο – Πακιστανο- Ελληνικός πολιτισμός; Γιατί; Και συνάμα Σομαλικός!
Και από την άλλη όψι του νομίσματος τώρα: Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι σοβούσης της οικονομικής κρίσεως που, πρώτα απ’ όλους, έπληξε (για πολλούς και διάφορους λόγους) την Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου δεν βρήκε την ευκαιρία να περάσει στην ράχη μας θέματα όπως η διάνοιξις οδού – συνδέσμου μεταξύ των Μουσουλμάνων της Βουλγαρίας και της Θράκης (με ωφελημένη, τελικώς την Τουρκία), τον περιβόητο  «Καλιγούλα» (κατ’ ευφημισμόν «Καλλικράτη»), το «ζήτημα» της αποδόσεως δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες και άλλα τινά.
Ο κ. Παπανδρέου (ως υπάλληλος των δανειστών μας), πολύ καλά γνωρίζει, επίσης, ότι το οικονομικό πρόβλημα που σήμερα μας καταπιέζει τελικώς θα… κουτσοβολευτεί από τους δανειστές μας (όπως, τελικά, και εγένετο), αλλά δοθείσης της ευκαιρίας – εσκέφθη – ότι καλό και χρήσιμο είναι να τιναχθεί στον αέρα κάθε κεκτημένο του ελληνικού λαού στον τομέα της εργασίας και της ασφάλισης, προκειμένου όλοι εμείς οι δύστυχοι αγόμενοι και φερόμενοι από τις (αδήριτες) οικονομικές ανάγκες της καθημερινότητος να μην αντισταθούμε σε ό,τι επέρχεται σχετικώς με την διάλυσι του Εθνους και την επέλασι, βεβαίως – βεβαίως της επαράτου παγκοσμοπιοιήσεως!
Κοντολογίς: Ο κ. Παπανδρέου, ως γνήσιον τέκνον της ισοπεδώσεως που βαθμιαίως επιβάλλεται παγκοσμίως με πρώτο στόχο την πλήρη εκμετάλλευσι των λαών (δηλαδή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙΣ) είναι αποφασισμένος να μας χορέψει κανονικά.
Εξ άλλου, ήδη ο κ. Παπανδρέου και η κουστωδία του όπως κατόρθωσε να μην ομιλούμε περί «Ελληνικού Εθνους», αλλά περί «πολυεθνικού» και «πολυπολιτισμικού» κράτους. Ηδη κατόρθωσε να μην αποτολμούμε να προβούμε έστω και σε απλή κριτική των πεπραγμένων εγκλημάτων εκ μέρους των λαθρομεταναστών «μας». Ηδη κατόρθωσε να συζητούμε ακόμη και την μείωσι μισθών και συντάξεων.
Ο κ. Παπανδρέου θα κατορθώσει τα πάντα, αφού η …χρυσή ευκαιρία (που προαναφέρθη) του έχει παρουσιαστεί, «στο πιάτο» όπως λέμε.
Και να σκεφθεί κανείς ότι ακόμη και τώρα ο, από πάσης απόψεως, εύπιστος έως αμόρφωτος, έως βλαξ Ελληνικός λαός δεν εννοεί να καταλάβει τι συμβαίνει και τι τον περιμένει!.. Τι τον αναμένει στην… πολυπολιτισμική, πλέον, και… μπατιρημένη χώρα του.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: