Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Απεργιακή θύελλα στις συγκοινωνίες

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αρχίζουν από την Παρασκευή οι εργαζόμενοι, «απαντώντας» στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση των συγκοινωνιών. Σιωπηρή συγκέντρωση συμβασιούχων στο Σύνταγμα

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα.

Τη  Δευτέρα, 21 του μηνός οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία έχουν προγραμματίσει στάση εργασίας από τις 11 έως τις 4.30 το απόγευμα.
Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ....

Και το απεργιακό δελτίο συνεχίζεται την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, όταν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 16:30.
Τις ίδιες ώρες, την Δευτέρα, 28 του μηνός, θα ακινητοποιηθούν όλα τα ΜΜΜ, προκειμένου οι εργαζόμενοι σε αυτά να πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να αποφασίσουν ποια μορφή θα λάβουν οι κινητοποιήσεις τους.
Σιωπηρή συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Συμβολική σιωπηρή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιήσουν αύριο, Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα, οι συμβασιούχοι του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα, διαμαρτυρόμενοι για τη μη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου από την ελληνική Δικαιοσύνη.

πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: