Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Οι Έλληνες διαφθείραμε τον Θ. Πάγκαλο

Νέα στοιχεία για τη διεθνή εκστρατεία του κ. Πάγκαλου... υπέρ της Ελλάδος
Εμείς (οι Έλληνες πολίτες) διαφθείραμε τον Θ. Πάγκαλο. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήδη από τον Μάιο του 2010 και ενώ η χώρα έμπαινε στην μέγκενη του μνημονίου έκανε διεθνή εκστρατεία για να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους μας ότι δε φταίει αυτός και το σόι του (βλέπε οι υπόλοιποι πολιτικοί ) για την κατάντια της χώρας. Φταίνε οι Έλληνες.
Μιλώντας στην Οξφόρδη, ομιλία που αναδημοσιεύει σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος», σε διεθνές ακροατήριο ο Θ. Πάγκαλος ανέλυσε το πώς οι …
διεφθαρμένοι έλληνες πολίτες διαφθείρουν τους έλληνες πολιτικούς λέγοντας χαρακτηριστικά «Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν».

Μάλιστα κατά τον κ. Πάγκαλο οι …διεφθαρμένοι έλληνες πολίτες είναι απόγονοι  μερικών αγραμμάτων που δεν μιλούσαν καν ελληνικά οι οποίοι έκαναν την επανάσταση του 21. Στην συνέχεια αυτοί οι αγράμματοι, όπως είπε, ψήφιζαν οποιονδήποτε για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Βέβαια δεν παράλειψε να προσθέσει ότι εκτός των άλλων οι Έλληνες έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι απόγονοι του …Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Ζηλεύοντας την «δόξα» των δικών του προγόνων που δεν διέπρεψαν για την προσήλωση τους στην δημοκρατία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης... έθεσε εκτός νομιμότητας τις διαδηλώσεις και ταύτισε όσους μετέχουν σε  αυτές με... δολοφόνους. Με όσους για την ακρίβεια «οργανώνουν δολοφονίες άλλων ανθρώπων».

πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: