Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟΥΣ

Δεν μπορούν ακόμα οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης και οι "πολυπολιτισμικοί" να χωνέψουν την "σφαλιάρα" του ΣτΕ.
 
Δεν είναι βλέπεις λίγο πράγμα μετά απο τόση καθεστωτική προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕ...Υστερα απο εκατ. ευρώ σε "ανθρωπιστικές" οργανώσεις και την τεράστια προσπάθεια εμφάνισης "αντιφρονούντων" ως φασιστών να έρχεται το ΣτΕ και με μια απόφαση να χαλάει τον σχεδιασμό ολόκληρων ετών.
Μπορστάρηδες στην νεα κατήχηση και προσπάθεια μείωσης του κύρους των δικαστών που επέλεξαν τον νόμο και το Σύνταγμα έναντι των "λυπητερών ιστοριών" ο φιλοκυβερνητικός τύπος και οι δήθεν "ευαίσθητοι" πολιτικοί.
Προσέξτε πως προσπαθούν να παραποιήσουν την πραγματικότητα και να μπερδέψουν για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό.
Αντιγράφουμε απο το ΒΗΜΑ.....
Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΦΟΛΙΑΝΟ είναι Νιγηριανός, σπουδαστής Ωδείου και μουσικός. Είναι πιο πολύ γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ΜC Υinka. Γράφει μουσική ραπ, τραγουδάει με τον Πλιάτσικα, εμφανίζεται στην τηλεόραση, σε μπαρ, σε φεστιβάλ. Εχει γεννηθεί στην Ελλάδα, μιλάει μόνον ελληνικά, οι δεσμοί του με τη χώρα του είναι ελάχιστοι. Διασκεδάζει ελληνικά, έχει έλληνες φίλους, θα παντρευτεί, θα κάνει ελληνάκια που θα μιλούν μόνο ελληνικά, θα πάνε στο ελληνικό σχολείο. Ενα πράγμα δεν μπορεί να κάνει μόνο ο Μανόλης:
να αποφασίσει ποιος θα μαζεύει τα σκουπίδια του, ψηφίζοντας στις τοπικές εκλογές. Σαν τον Μανόλη υπάρχουν πολλοί ακόμη, το ζήτημα είναι ότι υπάρχουν και αρκετοί που δεν θέλουν να δουν το πρόβλημά του. Στην Ελλάδα τη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα έρχεται ένα δικαστήριο και λέει στον κάθε ανάλογο Μανόλη ότι «δεν μπορείς να ψηφίσεις για δήμαρχο επειδή δεν έχεις γεννηθεί από έλληνες γονείς, δεν σε καλύπτει το “δίκαιο του αίματος”». Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, των πληθυσμιακών μετακινήσεων κάποιοι μένουν αμετακίνητοι. Η Ιστορία όμως έχει δείξει ότι όλα αλλάζουν, ακόμη και το τι θεωρούμε έθνος ή λαό.
Στις τελευταίες γραμμές όπως κανείς εύκολα μπορεί να διαπιστώσει αποκαλύπτεται όλη η πραγματική ανησυχία που ως συνήθως είναι ενδεδυμένη με μια "δακρύβρεχτη ιστορία".
Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους ο....Μανόλης και ο κάθε Μανόλης είναι αδιάφορο αν μιλά ελληνικά...αδιάφορο αν παίζει μουσικό όργανο ή .....τίποτα άλλο.
Οπως αδιάφορο είναι το ότι γεννήθηκε στην Ελλάδα.
Είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους αλλά Ελληνας δεν είναι.
Το ότι του δόθηκε ένα χαρτί απο μια υπηρεσία (ποια υπηρεσία..για ποιους λόγους δεν εξηγείται) αυτό δεν τον κάνει Ελληνα όπως δεν κάνει Ελληνα και τον Αφγανό λαθρομετανάστη που πέρασε έγκυος η μάνα του τα σύνορα και γεννήθηκε στο Αιγαίο.
Προφανώς για τους "πολυπολιτισμικούς" και αυτός είναι Ελληνας αφου γεννήθηκε σε ελληνικό έδαφος.
Βέβαια δεν μιλά ακόμα...δεν παίζει...όργανο αλλα με το σκεπτικό τους είναι και αυτός έλληνας.
Εδω βέβαια η εφημερίδα δεν καταφέρεται εναντίον όλων αυτών που επέτρεψαν ή προσκάλεσαν τους "Μανόληδες" στην χώρα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται όλα αυτά τα προβλήματα αλλά στηρίζοντας την παγκοσμιοποίηση "εγκαλεί" πολίτες που αρνούνται το σκεπτικό της χαβούζας και μειώνει τους δικαστές του ΣτΕ.
Παραθέτει μάλιστα την γνώμη ημέτερων προφανώς συνταγματολόγων που προσπαθούν να μας διαφωτίσουν με το σκεπτικό τους.
"Το Σύνταγμα δεν παραβιάζεται με τον νόμο που δίνει τη δυνατότητα σε μερίδα μεταναστών να ψηφίζουν υπό προϋποθέσεις στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης."
Ποιοι είναι όμως αυτοί οι "μετανάστες" με ποιο κριτήριο νομιμοποιήθηκαν..πως μπήκαν στην χωρα...και σε τελική ανάλυση εαν ο οποιοσδήποτε νόμος υπερισχύει του Συντάγματος δεν μας το λεει.
Αντιθέτως για να στηριχτεί η άποψη του παραθέτει το εξής απίθανο για να μην πω γελοίο επιχείρημα (μιλάμε υποτίθεται για επιστήμονα) "το Σύνταγμα αναφέρει ότι μεριμνά για την υγεία των πολιτών. Ενα αφγανάκι πληγωμένο σε δυστύχημα δικαιούται περίθαλψη από το κράτος ή όχι;"
Καταρχάς ενα...αφγανάκι δεν θα είχε εμπλακεί σε δυστύχημα εαν η ξεφτιλισμένη πολιτεία είχε τηρήσει τον νόμο και το είχε απελάσει εξ αρχής.
Ας το παραβλέψουμε όμως αυτό....Ο "επιστήμονας" εδω τι κάνει;
Κάνει ότι κάνουν οι απανταχού "λαθρομεταναστολάγνοι" περιπλέκει το νόμιμο με τον ανθρωπισμό.Φυσικά και θα το περιθάλψουμε απο θέμα όμως ανθρωπισμού ΟΧΙ επειδή κατι τέτοιο λεει ο νόμος.....ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ.....αλλά δεν θα μείνουμε εκεί......
Το ότι το χτύπησε αυτοκίνητο ούτε Ελληνα πολίτη το κάνει ούτε του δίνει το δικαίωμα να αλωνίζει ελεύθερα στην χώρα.Ουτε να προσεύχεται στα προπύλαια ή να σχηματίζει συμμορίες και να λεηλατεί συνοικίες και χωριά.Οπότε μετά την ανάρρωση ακολουθεί ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ η απέλαση.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τους "ψηφοφόρους".Το ότι μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χώρα και βρέθηκε μια κατοχική κυβέρνηση να ψηφίσει ΕΝΑΝΤΙΑ στην θέληση του ελληνικού λαού ένα νόμο ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΏΝΤΑΣ έναν ήδη υπάρχων διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο όλες αυτές τις καταστάσεις υπηρετώντας την παγκοσμιοποίηση αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει οι Ελληνες να αποδεχτούν την πληθυσμιακή αλλοίωση,την αρπαγή των λιγοστών μεροκάμματων και την επιβάρυσνση των ήδη χρεοκοπημένων ταμείων απο τα διάφορα "αφγανάκια". 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: