Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Γιοσουφάκια οι Ελληνες. Υπόσχεση Πρωθυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός πήγε σε Πομακοχώρι, όχι σε “τουρκοχώρι” και αντί να μιλήσει στους Πομάκους, τους ακραιφνείς ορεσίβιους Έλληνες της Ροδόπης για την Πομακική διάλεκτο, εκείνος τους μίλησε για την ξένη προς εκείνους Τουρκική γλώσσα!!!

Την ώρα που οι Πομάκοι καταπιέζονται και τρομοκρατούνται από τους ανθρώπους της Άγκυρας, ο Έλληνας Πρωθυπουργός πήγε πάνω στα Πομακοχώρια, κρατώντας όχι την “ελληνική σημαία”, αλλά την “τουρκική”! Μιλώντας όχι για “Ελλάδα”, αλλά για “Τουρκία”!

Εξήγγειλε ότι κρατικές εξετάσεις, όπως είναι οι εξετάσεις οδήγησης, δεν θα γίνονται στα Ελληνικά, αλλά και στα Τουρκικά, που σημαίνει ότι παραβιάζεται η μοναδικότητα της Ελληνικής γλώσσας, όταν αυτή έχει να κάνει με Έλληνες πολίτες και αναγνωρίζεται έτσι και η Τουρκική σαν κρατική γλώσσα συναλλαγών, δηλαδή σαν ντε φάκτο επίσημη κρατική γλώσσα, παράλληλα με την Ελληνική!
Οι Κρατικές υπηρεσίες επείσης, μέσα στο ελληνικό έδαφος, θα συναλλάσσονται με τους .....Έλληνες πολίτες στην τουρκική γλώσσα και όχι στην επίσημη μέχρι τώρα ελληνική, αλλάζοντας δεδομένα και ισορροπίες, προσφέροντας γόνιμο έδαφος στην προπαγάνδα του Προξενείου και της Άγκυρας! …»

Έλληνες πολίτες, απόγονοι των θρυλικών Αγριάνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ελάτε να ακούσετε τι σας υπόσχεται ο πρωθυπουργό σας: “μάθετε Τουρκικά και εμείς εδώ είμαστε, θα διορίζουμε τουρκόγλωσσους να σας καταλαβαίνουν και να σας εξυπηρετούν".
Ο Άνθρωπος θέλει κρέμασμα!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: