Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Το ψευδοκράτος τους κοστίζει !!!

Έξω φρενών έγινε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τα συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον της Τουρκίας στις πρόσφατες διαδηλώσεις στα κατεχόμενα της Κύπρου. Μάλιστα, ο Τούρκος πρωθυπουργός επέκρινε και την τουρκοκυπριακή ηγεσία ζητώντας να πάρει θέση.

«Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν στη Βόρεια Κύπρο προβοκατόρικες δραστηριότητες. Τις κάνουν μαζί με το Νότο. Η τελευταία έγινε στις 28 Φεβρουαρίου. Μας λένε να φύγουμε.  Η διοίκηση είναι απαθής. Από τον πρόεδρο μέχρι τον πρωθυπουργό, η διοίκηση πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση», δήλωσε ο Ερντογάν σε Τούρκους δημοσιογράφους κατά την τελευταία ημέρα των επαφών του στην Κιργιζία.......

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο της Παρασκευής, ο Ερντογάν είπε επίσης τα εξής:
«Δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα. Ο πιο κακοπληρωμένος υπάλληλός τους παίρνει περίπου 10.000 λίρες (5.000 ευρώ). Ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργικού μου γραφείου παίρνει 5.000 λίρες. Ο κύριος παίρνει 10.000 και μετά δίχως να ντραπεί κάνει αυτές τις κινητοποιήσεις. Και μάλιστα παίρνουν 13 μισθούς το χρόνο.
Λένε να φύγει η Τουρκία. Ποιος είσαι ρε φίλε; Έχω νεκρούς και τραυματίες στρατιώτες εγώ εκεί. Εχω στρατηγικό ενδιαφέρον. Όποιο είναι το στρατηγικό ενδιαφέρον της Ελλάδας στην Κύπρο, το ίδιο έχει και η Τουρκία. Έχει νόημα το γεγονός ότι αυτοί που θρέφονται από τη χώρα μας καταφεύγουν στο δρόμο αυτό. Εμείς τους στηρίζουμε. Δεν θα έπρεπε να έχει αυτό ένα αντίκρυσμα;»
Αναφερόμενος στην τουρκοκυπριακή ηγεσία είπε ότι είναι απαράδεκτο να προετοιμάζεται έδαφος για κινητοποιήσεις εναντίον της Τουρκίας.
«Τώρα ζητάει ραντεβού. Θα τον καλέσω να μιλήσουμε και θα τον ρωτήσω», πρόσθεσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: