Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Προς «Ελληνική» Αστυνομία.

Ρωτήστε έστω μια φορά των εαυτό σας: ποιον υπηρετείτε και για ποιο λόγο; Και προσπαθήστε ειλικρινά να απαντήσετε στην ερώτηση. Είναι γνωστό ότι εσείς, όπως και όλοι μας, πρέπει να θρέψετε των εαυτό σας και τις οικογένειές σας.

Αλλά ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος μόνο με τα πρόστυχα κίνητρα της ύπαρξης του, αλλά πρέπει να είναι σε θέση να δικαιολογεί ιδεολογικά και τις πράξεις του. Αυτή η δικαιολογία για σας είναι η πεποίθησή σας ότι αν δεν εργαζόσασταν στις τάξεις αυτής της Αστυνομίας η χώρα θα είχε χαθεί στο χάος της εγκληματικότητας.....

 Ελάτε να σκεφτούμε τι θα συμβεί αν σε μια νύχτα καταργηθούν η σημερινή Αστυνομία, το ΕΥΠ και τα Δικαστήρια, παρά τις «προσπάθειες» των οποίων η εγκληματικότητα μόνο αυξάνετε;
 Αυτή η αυξητική τάση στην χώρα μας, όπως την έχουν διαμορφώσει οι ανθρωπιστές ψευτοδημοκράτες πολιτικοί και οι υπάλληλοι τους τα ΜΜΕ, θα αλλάξει μόνο όταν σύσσωμα ο νομοταγής Ελληνικός λαός αυτοοργανωθεί και βάλει τάξη στην Πατρίδα του, παίρνοντας όχι μόνο την Δικαιοσύνη και την Εισαγγελία στα χέρια του, αλλά εκτελώντας και τις όποιες ποινές που θα προκύψουν.
 Είναι προφανές ότι μετά από αυτό η εγκληματικότητα θα παταχθεί μια για πάντα. Αυτό, για το οποίο εσείς προσπαθείτε ανεπιτυχώς όλα αυτά τα χρόνια, ο Ελληνικός λαός θα το κάνει σε μικρούς μόνο μήνες. 
 Τελικά εσείς ποιον υπηρετείτε; Τον Ελληνικό Λαό; Την Πατρίδα; Τους νόμους του όποιου κράτους;
 Όχι κύριοι, είστε υποχείριοι αυτών που κρατάνε τον πλούτο (που το απέκτησαν ληστεύοντας τον Ελληνικό Λαό) και εξουσία (που το κρατούν κοροϊδεύοντας τον Ελληνικό Λαό).
Αυτοί σας πληρώνουν.
Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων αντί Πατρίδας.
Αυτοί είναι οι υποκινητές της ανομίας έναντι των Νόμων.    
 Η κατάσταση στην οποία εσείς βρίσκεστε είναι παρόμοια με αυτά στα Αποικιοκρατικά Καθεστώτα. Για παράδειγμα, στην Κύπρο οι Βρετανοί στρατολογούσαν απ’ το ντόπιο πληθυσμό αυτούς, οι οποίοι ήταν έτοιμοι για ένα κομμάτι ψωμί να τους βοηθούν να εξουσιάζουν τους συμπατριώτες τους.
Η εξουσία την οποία υπηρετείτε, κύριοι, είναι εγκληματική. Γ’ αυτό δεν πρόκειται να εξαλειφθεί το έγκλημα: ο εγκληματίας είναι συνεργός με έναν άλλον εγκληματία και όχι εχθρός του.
Ισχυρίζεστε με κάθε ευκαιρία, ότι η άγνοια του νόμου δεν απαλλάσσει κανέναν από την ποινική ευθύνη. Θα έρθει καιρός, αν δεν αλλάξετε στάση, όταν θα σας καταλογίσουν το ίδιο: το ότι δεν καταλαβαίνετε την πολιτικοοικονομική κατάσταση στην χώρα, δεν σας απαλλάσσει από την ευθύνη έναντι στον Θεό και στο Ελληνικό Έθνος.
 Τίποτα δεν είναι αιώνιο. Οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται. Η Ελλάς και ο Ελληνικός Λαός  πρέπει να διαιωνιστεί.
 Οι αποικιοκράτες είχαν έγνοια για τους δούλους τους; Όχι. Έτσι, όταν έρθει η ώρα, κανένα ψευδοδημοκρατικό πολιτικό απόβρασμα δεν θα νοιαστεί για σας. Τα money και τα ελικόπτερά τους είναι πάντα έτοιμα για να τους πάνε στις αμερικές και στις ελβετίες τους.
 Θεωρείτε ανδρίκιο να χτυπάτε και να συλλαμβάνετε έναν Έλληνα, που πονά ακόμα την Πατρίδα του, αντιστέκεται στον εποικισμό του από ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν μαζί του και στην καταλήστευσή του, και βάζοντας ταυτόχρονα πλάτες στους ψευτοδημοκρατικούς πολιτικούς και στην πλουτοκρατία που έχουν χρεώσει την χώρα μας με πολλά δισεκατομμύρια; Μην νομίζετε ότι όλοι έχουν αποχαυνωθεί και δεν μπορούν να διακρίνουν το καλό από το κακό.
 Τα αφεντικά σας θα ήθελαν να είναι τα πράγματα ακριβός έτσι, αλλά υπάρχουμε ακόμα εμείς, οι απλοί Έλληνες με νου…..
Μετανοήστε και σώστε τις ζωές και τις ψυχές σας.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: