Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ !!!! ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Εχουν βρεί το κόλπο στο υπουργείο Οικονομικών ώστε να μαζέψουν χρήματα ψηφίζοντας συνεχώς νέους φοροληστρικούς νόμους και....κοτσάροντας δίπλα μια λέξη.....Αναδρομικά.

Ετσι με αναδρομικό τρόπο ψηφίστηκαν οι αυξήσεις στις ΔΕΚΟ.
Με αναδρομικό τρόπο ζητούνται χρήματα για φορολογικές εκκαθαρίσεις.
Η κατοχική κυβέρνηση που κρύβεται πίσω απο το Σύνταγμα και δεν προέβλεψε αναδρομική ισχύ για τα εγκλήματα και τις ληστείες των πολιτικών επιλέγει όχι μόνο να καταληστεύσει μέσω παράλογης φορολογίας και αυξήσεων τις τωρινές γενεές αλλά και να δεσμεύσει με την πολιτική της και τις μέλλουσες και να εισπράξει και απο τις....παλαιότερες....
Στο στόχαστρο της αυτή την φορά χιλιάδες αγρότες και μάλιστα καπνοπαραγωγοί που οι κυβερνήσεις έχουν οδηγήσει σε διάλυση και παρακμή από τους οποίους οι αρμόδιες ΔΟΥ αξιώνουν μετά από 10 χρόνια!!!!! να επιστρέψουν ποσά που έχουν εισπράξει ως επιστροφή ΦΠΑ.
Και όχι μόνο αυτό αλλά μαζί με το ΦΠΑ καλούνται να επιστρέψουν και πρόστιμα δεκάδων εκατ. ευρώ.
Το 1 δις του Παπανδρέου που ωρυόταν πως έπρεπε να δοθεί θεωρώντας μικρή (κομματική) την οικονομική βοήθεια των 500 εκατ. που έιχε δώσει δώσει η κυβέρνηση της ΝΔ στους αγρότες έγινε επιστροφή ΦΠΑ και μάλιστα με τόκο.
Σε ποια χώρα άραγε του πλανήτη υπάρχει κράτος που να ζητά απο τους πολίτες του μετά απο 10 χρόνια!!!!! επιστροφή ΦΠΑ και μάλιστα απο αυτούς που έχουν και με την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του καπνού σχεδόν καταστραφεί.
Μόνο στο Ελλαδιστάν......

Δεν υπάρχουν σχόλια: