Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ξυπνήστε Έλληνες !! έρχονται τα ίδια !! .......

Hill & Knowlton: Η εταιρεία που προωθεί τα συμφέροντα της Τουρκίας, έριξε πρόσφατα μεγάλα ποσά στην περιοχή. Που πήγαν;

(τσάμπα υποστηρικτής του  ψεύδους, δεν υπάρχει. Τα Ερζερούμ χρυσοπληρώνονται)
Η Hill & Knowlton, είναι πασίγνωστη εταιρεία “δημοσίων σχέσεων” με πολυδιάστατη δράση. Ο Johan Carlisle είχε αποκαλύψει μάλιστα συγκεκριμένα νούμερα που έπαιρνε ως αμοιβή για να καλύψει τις θηριωδίες της Τουρκίας, ώστε η τελευταία να συνεχίσει να απολαμβάνει τις κολοσσιαίες ενισχύσεις των ΗΠΑ. (Σχετικό άρθρο)
Ο απόστρατος πράκτορας της CIA Robert T. Crowley μάλιστα ομολόγησε την αγαστή συνεργασία της H&K με την “υπηρεσία”, αφού τα γραφεία της διεθνώς ήταν η τέλεια κάλυψη για την δράση της CIA, ιδιαίτερα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.......

Εκτός βέβαια από τους φιλάνθρωπους κεμαλοναζί, η εταιρεία ανέλαβε και την προστασία άλλων καθαρμάτων παγκοσμίως ώστε να κάνει την γενοκτονία αθώων πιο εύκολη υπόθεση. Καθ’ ομολογίαν τους, ένα από τα δυσκολότερα Projects που έφεραν εις πέρας ήταν η απόκρυψη του ναζιστικού παρελθόντος των Βοσνίων και των Κροατών, ώστε η σφαγή των Σέρβων να γίνει με “προοδευτική” διάθεση (θα αναφερθούμε εκτενώς σε επόμενο άρθρο). Το κοσσυφοπέδιο μετά (πελάτες τους KAI οι σφαγείς νηπίων του UCK), ήταν παιχνιδάκι.
Τι δουλειά έχει η H&K με το …Ερζερούμ; Δείτε τώρα ένα φοβερό παρασκήνιο που δεν θα το διαβάσετε στις εφημερίδες:
23/12 λοιπόν, ανακοινώνεται από την Τουρκική εταιρεία δημοσίων σχέσεων “Global Tanitim” ότι η Hill & Knowlton αποκτά την πλειοψηφία των μετοχών της. H πρόεδρος της Global Tanitim, Ceyda Aydede, λεει με καμάρι ότι η εταιρεία της “ταιριάζει απόλυτα με το Ήθος και την Μεθοδολογία της H&K!!”. Έχει απόλυτο δίκιο.
Που την είχαμε δει την Global Tanitim;
Ceyda Aydede and George Flessas explain the reasons behind the merger of Turkish PR firm Global Tanitim and its Greek counterpart CIVITAS.
Για να καταλάβετε πόσο σημαντική είναι η δημοσίευση των πρακτικών της εξεταστικής για τη Siemens, που κυνηγήσαμε με νύχια και δόντια. Η ανωτέρω ανακοίνωση λοιπόν, μας λέει ότι η Civitas του κυρίου Φλέσσα έκανε “ανταλλαγή μετοχών” με την Global Tanitim. Αυτή η ανακοίνωση όμως, δια στόματος του ιδιου του κυρίου Φλέσσα είναι ΨΕΥΔΗΣ! Η αλήθεια είναι ότι η Civitas εξαγόρασε το 80% της Global Tanitim, άρα την απόλυτη πλειοψηφία και έβγαλαν από κοινού ψευδή ανακοίνωση για να “μην παρεξηγηθούν οι Τούρκοι” ότι μία Ελληνική εταιρεία αγοράζει μία Τουρκική.
Δείτε το επίμαχο σημείο των πρακτικών. Γεώργιος Φλέσσας: Η ανακοίνωση, λοιπόν, αυτή έγινε στην Τουρκία. Επιλέξαμε, λοιπόν, με τη συνεταίρο μου, τη μέλλουσα συνεταίρο μου, να ανακοινώσουμε την εξαγορά -για να μην αισθανθούν προσβεβλημένοι οι Τούρκοι ότι πηγαίνει, τέλος πάντων, μια ελληνική εταιρεία και αγοράζει το 80% μιας τούρκικης- να κάνουμε την ανακοίνωση ειδικώς αυτού του πράγματος να πούμε ότι πρόκειται για merge.
Όμως, στη συνέχεια, όταν και υπεγράφησαν και καταλήξαμε στο δια ταύτα και υπογράψαμε, το αποτέλεσμα ήταν η CIVITAS μέσω μιας θυγατρικής της εταιρείας να εξαγοράσει το 80% των μετοχών της GLOBAL Tanitim, όπως λέγεται η εταιρεία. Αυτή, λοιπόν, είναι και η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Ουδέποτε έγινε merge, ουδέποτε έγινε ανταλλαγή μετοχών. (όλη η κατάθεση εδώ)
Αυτή λοιπόν η “λεπτομέρεια” των πρακτικών, οδηγεί στο απλό συμπερασμα ότι η Hill & Knowlton για να πάρει την πλειοψηφία της Global Tanitim, στην ουσία πήρε την συμμετοχή της Civitas, ή καλύτερα, της θυγατρικής της Civitas.
Σύμφωνα με καταγγελίες στην βουλή των Ελλήνων, αυτές οι θυγατρικές εμπλέκονται στην διακίνηση χρήματος από τα ταμεία της Siemens. Βρίσκεται μάλιστα σε εξέλιξη η διερεύνηση για την εμπλοκή πολιτικών προσώπων. Δείτε τις καταγγελίες ΕΔΩ.
Πολλά διαθέσιμα λοιπόν, στα Βαλκάνια. Πολύ χρήμα, έτοιμο για “επένδυση”
Τι ειρωνία, εν όψει του Ερζερούμ.
Δεν μπορεί κάποιος να μην κάνει τους συνειρμούς με το προηγούμενο Ερζερούμ, όταν οι επίορκοι καλοταϊσμένοι από τη Siemens υπέγραφαν την συνδιαχείριση του Αιγαίου. Δείτε το ιστορικό εδώ: Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας.
Το συμπέρασμα το δικό μας (με την εμπάθεια που μας διακρίνει), είναι ότι κάποιοι καλοταϊσμένοι σέρνουν τον Έλληνα αχυράνθρωπο στο Ερζερούμ για να ολοκληρώσουν την τριλογία που ξεκίνησαν, με την Μαδρίτη και το Ελσίνκι. Όλα επί πληρωμή. Τα μεγάλα εγκλήματα και οι προδοσίες καλοπληρώνονται, η αλήθεια λέγεται δωρεάν και με θυσίες. Όποιος συνηγορήσει και δεν αντιδράσει είναι συνένοχος. Σε έγκλημα πολύ μεγαλύτερο από κάποια “οικονομική ατασθαλία”.

 

olympia

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: