Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλους ας γίνουμε Ενεργοί πολίτες αυτής της Χώρας !

Σε λίγες μέρες στις 11/01/2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 11 το πρωί στη πόλη της Χαλκίδας θα συμβεί κάτι, που ανάλογο δεν έχει ξανασυμβεί στα πολιτικά αλλά και τα δικαστικά χρονικά της χώρας μας.

Ο Δημήτρης Αντωνίου γιατρός απ' την Χαλκίδα , προχώρησε σε νομικές ενέργειες που είχαν σαν αποτέλεσμα ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αθήνας να διατάξει την ενέργεια προπαρασκευαστικής εξέτασης για υποψία εσχάτης προδοσίας κατά της κυβέρνησης και των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο με αρ. κλήση : ΙΔ 10/19473/ 21-12-2010.
Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, να χαρακτηρίζονται ως ύποπτοι προδοσίας η πλειοψηφία των Βουλευτών μιας χώρας. 
Την χώρα μας κυβερνούν σήμερα ύποπτοι προδοσίας!
Η μήνυση του κ. Αντωνίου είναι ένα χαρτί στα χέρια του Ελληνικού λαού. Και δεν έχουμε πολλά τέτοια χαρτιά. Οι κανόνες του πόκερ είναι στημένοι από αυτούς, μας βλέπουν τα φύλλα, η τράπουλα είναι σημαδεμένη και εμείς κοιμόμαστε ύπνο βαθύ. Πρέπει λοιπόν να ξυπνήσουμε..... Μας φαίνεται τιτάνιος άθλος, αλλά δεν είναι. Στην πραγματικότητα είναι τόσο απλό όσο το να ενδιαφερθούμε.

Γι αυτό πρέπει να προγραμματίσεις να είσαι στη Χαλκίδα στις 11/Ιανουαριου/2011 , δηλαδή ΣΥΝΤΟΜΑ, σε μερικές μέρες.

Όλοι μας  πρέπει να είμαστε εκεί και να στηρίξουμε τη μήνυση αυτή. Να την εκμεταλλευτούμε , για κινητοποιηθούμε !! να οργανώσουμε ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας.

ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Καλούνται λοιπόν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΙΣ 11/01/2011 ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ και ώρα 11:00 το πρωϊ.
 

Αγώνας σημαίνει δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: