Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Μοίρα του τουρκικού Στόλου πλέει προς τις ακτές του Ισραήλ

Mοίρα του τουρκικoύ Ναυτικού αποτελούμενη από τέσσερις φρεγάτες που προηγουμένως είχαν μετάσχει σε άσκηση στα δυτικά και νότια της Κρήτης και εν συνεχεία είχαν καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξάνδρειας, πλέει αυτή την στιγμή στην ανατολική Μεσόγειο. Μέσα στον παροξυσμό του νέο-οθωμανισμού της, η Τουρκία έφτασε στο σημείο να απειλήσει ότι τα νέα πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια που θα σταλούν στην Λωρίδα της Γάζας, θα έχουν συνοδεία πολεμικών πλοίων του τουρκικού Ναυτικού!
Η Μοίρα αποτελείται από δύο φρεγάτες ΜΕΚΟ-200Τ, δύο O.H.Perry και το πετρελαιοφόρο "ΑΚΑΡ" και ανήκουν στην δύναμη της Μediterranean Sield

Πρόκειται προφανώς για εξέλιξη με εντελώς απρόβλεπτες συνέπειες.

Φυσικά η Άγκυρα δεν θα τολμήσει πέρα από βερμπαλισμούς να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο εκτός και αν αποφασίσουν να θυσιάσουν πέρα από 10-20 φανατικούς ισλαμιστές, όπως συνέβη χθες και μερικές φρεγάτες. Το Ισραήλ έχει αποδείξει ότι εννοεί αυτά που λέει.!
defencenet.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πρεπει να ειναι οι καλυτεροι κολυμβητες του τουρκικου στολου,γιατι αν πραγματι πανε κοντα,θα χρειαστουν πολυ κολυμπι για να γυρισουν στην τουρκια!