Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Γιατί το ΣΔΟΕ δεν έχει πάει ποτέ, μα ποτέ, στις τράπεζες..... λειτουργούν όλα τόσο τέλεια ;

Στην επικοινωνία είναι κανόνας πως όποιος ρωτά είναι χαμένος, αλλά ξεκινάμε με ερώτηση και δεν πειράζει Υπουργέ των Οικονομικών κύριε Παπακωνσταντίνου.

Συμπληρώνουμε όμως, ότι για τα συμβαίνοντα στην οικονομία, απαραίτητη είναι η διακίνηση χρήματος και αυτό το κάνουν σχεδόν όλοι μέσω των τραπεζών και όχι τζάμπα.
Το ότι έχετε την υποστήριξη του Πρωθυπουργού, δεν φτάνει καθόλου, σας είναι απαραίτητη η στήριξη του Ελληνικού λαού στην προσπάθειά σας. Τώρα εσείς βέβαια μπορεί να πιστεύεται περί τιτανικού κλπ που δεν θέλαμε να τα είχαμε ακούσει καθόλου.
Οι τράπεζες έχουν άρτια κεφαλαιακή και οργανωτική επάρκεια και πορεία σε μακρύ χρόνο, ...
πολύ μεγαλύτερη από τα πολιτικά κόμματα και τις κυβερνήσεις, που κάθε λίγο και λιγάκι ψάχνονται για τα προηγούμενα η τα επόμενα, με την αντιπολίτευση να επικαλείται κάθε φορά δεν ξέραμε, δεν μπορούσαμε να φαντασθούμε, κατέστρεψαν οι προηγούμενοι, μας έκλεψαν τους σκληρούς δίσκους, ξεκινούμε τώρα για νέα Ελλάδα.
Σήμερα είναι γνωστό ότι η διοίκηση της χώρας δεν μπορεί ούτε μια λακκούβα να κλείσει στο δρόμο ούτε μια πινακίδα με το οδονύμιο να τοποθετήσει. Αυτό φαίνεται δεν χρειάζεται μνεία.
Οι τράπεζες όμως, ήταν εδώ και πριν και μετά και είναι συνεταίροι, αποτελεσματικά και στο πριν και στο μετά της οικονομίας. Παρόλα αυτά δεν ελέγχθηκαν από το ΣΔΟΕ ποτέ μα ποτέ, ποτέ.
Αν θα λέγαμε πως όλες οι τράπεζες πρέπει να ελέγχονται κάθε χρόνο από το ΣΔΟΕ, όπως ελέγχονται τα σουβλατζίδικα, οι κάθε μορφής Ανώνυμες Εταιρείες και κάθε φορολογούμενος, θα φαινόταν άραγε παράλογο. Μια νόμιμη υποχρέωση της πολιτείας για όλους που εργάζονται με σκοπό το κέρδος, θα φαινόταν υπερβολική, η απλά φυσιολογική και εντιμότατη πολιτικά, αν θα άρχιζε να περιλαμβάνει και τις τράπεζες;;;
stopcartel

Δεν υπάρχουν σχόλια: