Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Πώς εκβιάζονται οι Λαοί ...... ας προετοιμαστούμε..... για μεγάλες φουρτούνες !

Μετά την απόφαση του συνταγματικού δικαστηρίου που έκρινε αντισυνταγματική τη μείωση των συντάξεων κατά 15%!!!!

Το ΔΝΤ ανέβαλε την καταβολή νέας δόσης του δανείου του προς τη Ρουμανία, μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που έκρινε αντισυνταγματική τη μείωση των συντάξεων κατά 15%.

Το Ταμείο δήλωσε ότι τα περίπου 900 εκατομμύρια ευρώ της πέμπτης δόσης θα τεθούν στη διάθεση της Ρουμανίας «μόλις οι αρχές υιοθετήσουν τα μέτρα που υποσχέθηκαν».
«Αναμένοντας την εξεύρεση μέτρων αντικατάστασης, η σύνοδος του Συμβουλίου διοίκησης του ΔΝΤ, η οποία αναμενόταν να εγκρίνει τη Δευτέρα .....
28 Ιουνίου την αποδέσμευση του πέμπτου τμήματος της βοήθειας του Ταμείου στη Ρουμανία, "αναβλήθηκε"», αναφέρει ο διεθνής οργανισμός σε ανακοίνωσή του....


Την ίδια ώρα, η ανάγκη περιορισμού των ελλειμμάτων χωρίς να προκληθεί ασφυξία στην οικονομική ανάπτυξη είναι το θέμα που κυριαρχεί στη σύσκεψη των 8 πλουσιότερων χωρών στον Καναδά.

Το θέμα έχει δημιουργήσει ένταση μεταξύ της Ευρώπης και των ΗΠΑ, οι οποίες φοβούνται ότι τα μέτρα λιτότητας μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη που παραμένει εύθραυστη.


udemand

Δεν υπάρχουν σχόλια: