Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Οι βυτιοφορείς απειλούν να κάψουν τα φορτηγά τους

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση με την κινητοποίηση των βυτιοφορέων κόντρα στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. 

Αυτή την ώρα στη λεωφόρο Αθηνών οι φορτηγατζήδες απειλούν με ολοκαύτωμα των βυτιοφόρων τους τα οποία θέλουν να μετακινήσουν και η αστυνομία τους εμποδίζει. Προαναγγέλλουν καθιστική διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή την ημέρα ψήφισης του επίμαχου νομοσχεδίου ενώ διατηρώντας τα φορτηγά τους παρατεταγμένα από το πρωί στο ρεύμα προς την Αθήνα προκαλούν ένα απίστευτο κυκλοφοριακό έμφραγμα στην είσοδο της πόλης....

Σήμερα στις 5 το πρωί οι ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ πήραν την απόφαση αιφνιδιαστικά να μετακινηθούν από το μπλόκο της Ελευσίνας δεκάδες βυτιοφόρα προς την Αθήνα για να πραγματοποιήσουν πορεία. Περιπολικά και κλούβες των ματ πρόλαβαν να τους κλείσουν το δρόμο στο ύψος του Χαϊδαρίου και του Σκαραμαγκά. Σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν αυτή τη στιγμή 20 μπλόκα με 796 φορτηγά γύρω από την Αθήνα. Το νομοσχέδιο ψηφίζεται αύριο και η κυβέρνηση μελετά την εφαρμογή σχεδίου για την ομαλή λειτουργία της αγοράς με προμήθεια καυσίμων και προϊόντων από την Τετάρτη εφόσον συνεχιστεί η κινητοποίηση.

zoomnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: