Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Το έγγραφο βόμβα για το 1,1 εκ. στον ΟΤΕ από τα μαύρα ταμεία.

Κατατέθηκε από τον Πάνο Καμμένο στην εξεταστική για τη Siemens.

Θυμάστε τι είχε δηλώσει ο ΟΤΕ όταν έγινε γνωστό το
θέμα;
Για να θυμηθούμε: Όσον αφορά το έμβασμα των €1.100.000 που φέρεται να έχει κάνει η Siemens το 2001 στην ΟΤΕ International, καλείται οποιοσδήποτε έχει στοιχεία να τα προσκομίσει, με τον ΟΤΕ να επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του.
Να δούμε τώρα ποιές θα είναι οι ενέργειες του οργανισμού που αναλώθηκε σε λεονταρισμούς νομίζοντας ότι έχει να κάνει με επίορκους λειτουργούς της ενημέρωσης, μπουχτισμένους από το μαύρο χρήμα της διαπλοκής.
Να δούμε πόσα κεφάλια θα πέσουν. Θα ακολουθήσουν και άλλα έγραφα φωτιά για να καταλάβετε τον λόγο που ο Παντελής Οικονόμου εγείρει σε όλους τους τόνους θέμα ανάκτησης της διοίκησης από το κράτος.
Να μην ξεχνάμε ότι ΑΥΤΟΣ Ο ΟΤΕ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. .....
Αυτοί οι πολίτες χρηματοδότησαν και εξουσιοδότησαν την επιχείρηση να φυτεύει πυλώνες και υποβρύχια καλώδια σε ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
Εάν νομίζουν δέκα λομπίστες ότι τον “ιδιωτικοποίησαν” και ξεμπέρδεψαν πλουτίζοντας είναι βαθιά νυχτωμένοι. Μείνετε συντονισμένοι, έχει και άλλο, συνυφασμένο με τις εξελίξεις στην Αμερική που γράψαμε χθες. Από την εξεταστική ξεκίνησαν, αυτά για τώρα.
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: