Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Tα χρέη τoν οδήγησαν στην απόφαση να αυτοπυρποληθεί μέσα στη τράπεζα !

Τα ΜΜΕ έκαναν γαργάρα τα πραγματικά αίτια που τον οδήγησαν σε απόγνωση προκειμένου να καλύψουν τους ηθικούς αυτουργούς της πράξης αυτής.
Το περιστατικό συνέβη χθές στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος άνδρας τον τελευταίο καιρό...
.....αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν πελάτης στο συγκεκριμένο υποκατάστημα όπου συνέβη το περιστατικό....

Στην προσπάθεια του να τακτοποιήσει το χρέος του ζήτησε απο την τράπεζα διακανονισμό για τις οφειλές του . Η τράπεζα όμως λόγω της προσημείωσης που είχε στα χέρια της σε ακίνητο του 54χρονου για να διασφαλίσει τα χρήματα της , αρνήθηκε κάθε διακανονισμό και τον απειλούσε με κατάσχεση του σπιτιού του !
Αυτό ανάγκασε τον 54χρονο να τους πεί οτι αν του κατασχέσουν το σπίτι δεν υπάρχει λόγος να ζεί και έχει πάρει απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του και να καεί ζωντανός μπροστά στα μάτια τους.
Οι υπάλληλοι τότε ειδοποίησαν την αστυνομία, όμως ο 54χρονος έκανε τελικά πράξη τα λόγια του... λούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στα μάτια των τραπεζικών υπαλλήλων και τον πελατών της τράπεζας !
Άνδρες της ομάδας Ζ που έφτασαν στο σημείο έσβησαν τη φωτιά και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.
Ο 54χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα πρώτου βαθμού στο 40% στο σώματος του.
Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες γιατρούς ικανοποιητική και σταθερή.
Η απόγνωση και οι τραπεζικές απειλές οτι θα του κατασχέσουν το σπίτι ήταν τα πραγματικά αίτια που "θόλωσαν" το μυαλό του αυτόχειρα και πήρε την απόφαση να καεί ζωντανός μέσα στην ίδια την τράπεζα και μπροστά στα μάτια των τραπεζικών!!!

Όσο η κρίση βαθαίνει στην Ελλάδα , από τη μια η εγκληματικότητα και απο την άλλη οι αυτοκτονίες αθώων πολιτών στο βωμό του χρήματος, θα παίρνουν τρομακτικές διαστάσεις !!!

Έτσι "φροντίζει" αυτό το κράτος τους πολίτες του.


tiresias-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: