Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Μεσολάβηση Σαμαρά σε Χριστοφοράκο ζητεί ο γαμπρός του σύμφωνα με το mail που βρέθηκε στα αρχεία της Siemens


Να κληθεί ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς αλλά και να επανακληθεί και ο γαμπρός του Ευάγγελος Σέκερης, ζητάει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου.

Δόθηκε μάλιστα στην δημοσιότητα μέσω των αρχείων που εστάλησαν στην επιτροπή από τη Siemens ηλεκτρονικό μήνυμα του κυρίου Σέκερη προς τον Αντώνη Σαμαρά.
Το email έχει ημερομηνία 31 Ιουλίου 2005 και ώρα 20:35 και εστάλη σε προσωπικό λογαριασμό με την επωνυμία samaras@europarl.eu.int Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .......



Στο email αναφέρεται σε επαγγελματική εκκρεμότητα του Ευάγγελου Σέκερη με τη Siemens και ζητείται η παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά.
Αφού εξηγεί περι τίνος πρόκειται, ο Σέκερης, καταλήγει: «Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του (εννοεί τον Μιχάλη Χριστοφοράκο), τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Θα ήθελα να του δώσεις να καταλάβει ότι μιλάμε συχνά και ότι γνωρίζεις πάρα πολλά. Σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: