Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Και ο δεύτερος άγγελος εσάλπισε......

Και ο δεύτερος άγγελος εσάλπισε, και ως όρος μέγα πυρί καιόμενον εβλήθη εις την θάλασσαν, και εγένετο το τρίτον της θαλάσσης αίμα, 9 και απέθανε το τρίτον των κτισμάτων των εν τη θαλάσση, τα έχοντα ψυχάς, και το τρίτον των πλοίων διεφθάρη.


Πράγματι, αυτό που συμβαίνει στον κόλπο του Μεξικού θα μπορούσε άνετα να αποδωθεί στο δεύτερο σάλπισμα του Αγγέλου της Αποκαλύψεως.

Από τις 30 Απριλίου οπότε και έγινε η τραγική εκείνη έκρηξη στην εξέδρα της BP, τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Το αν ήταν τυχαίο το γεγονός ή όχι, αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά. Το ότι υπάρχει όμως μια ταινία του 2009 που δείχνει καθαρά .....
κάποιο άτομο να παρακολουθεί στην τηλεόραση μια ακριβώς ίδια πετρελαϊκή τραγωδία στον Κόλπο του Μεξικού (!), αυτό μόνο σε υποψίες μπορεί να μας βάλει. Τέτοιος προφήτης το Χόλυγουντ βρε παιδί μου!!

Κάποιος ίσως ισχυριστεί ότι δεν θα είχε κανένα κέρδος η ελίτ από μια τέτοια τραγική καταστροφή. Όταν γίνουν όλες οι λεπτομέρειες της καταστροφής γνωστές τότε θα καταλάβει ότι η ελίτ μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την καταστροφή για να διαλύσει τις ΗΠΑ, να καταρρεύσει την παγκόσμια οικονομία (ήδη η BP και η TransOcean εχουν μπει μέσα δις δολλάρια...σκεφθείτε να σκάσουν όπως η Lhemman) και να επιβάλλουν στρατιωτικό νόμο (στις ΗΠΑ).

Τώρα πάμε στις λεπτομέρειες της καταστροφής.
Δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα λύση. Και αυτό είναι το τραγικότερο όλων. Όλες οι μη εγκάθετες πηγές συγκλίνουν στην πληροφορία ότι πολύ απλά ... η διαρροή ΔΕΝ θα σταματήσει με ανθρώπινα μέσα. Η διαρρέουσα ποσότητα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, ο πυθμένας του ωκεανού εμφανίζει ρήγματα όπου νέες ποσότητες αρχίζουν να διαχέονται, η κηλίδα έχει σχεδόν φθάσει στο ρεύμα του Ατλαντικού στο οποίο θα "επιβιβαστεί" εντός ολίγου ώστε να ταξιδέψει προς Ευρώπη με ταχύτητα 9 χιλιομέτρων την ώρα και εκτός από πετρέλαιο, στον αέρα βγαίνει και δηλητηριώδες μεθάνιο.

Απλά σκεφθείτε ότι αυτή την περίοδο ξεκινούν οι τυφώνες στον Κόλπο...φανταστείτε να φέρει στις χερσαίες εκτάσεις όλα τα τοξικά με 2-3 δυνατούς τυφώνες. Ήδη ακούγονται οι πρώτες φωνές για ΕΚΚΕΝΩΣΗ κάποιων πολιτειών. Ο κυβερνήτης της Λουιζιάνα, έκανε αίτηση για πλάνο εκκένωσης...η Λουιζιάνα πλήττεται περισσότερο από όλες τις πολιτείες. Αν μπείτε σε blogs Αμερικανών, η αστυνόμευση στην πολιτεία αυτή έχει φθάσει στο απροχώρητο...απαγορεύονται κάμερες και φωτογραφικές κοντά στις ακτές. Τα ΜΜΕ κρύβουν επιμελώς τον εφιάλτη. Η ΒP προσπαθεί να κρύψει την αδυναμία της να αντιδράσει.

Το μόνο που έχουν σκεφθεί ότι θα μπορούσε να αποδώσει είναι μια πυρηνική βόμβα η οποία όμως δεν είναι εξασφαλισμένο ότι θα δώσει πράγματι τη λύση. Ίσως ανοίξει τα έγκατα της γης ακόμα πιο πολύ και τότε θα μιλάμε για ασύλληπτη καταστροφή.
forum.christian-orthodox.gr - stavros77

Δεν υπάρχουν σχόλια: