Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ….

Η Αμερικανική αρμάδα με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο «ΧΑΡΙ ΤΡΟΥΜΑΝ» κατευθύνεται προς τον ΚΟΛΠΟ. Όπως ήδη έγραψα πέρασε το ΣΟΥΕΖ από κοινού με Ισραηλινή πυραυλάκατο(η οποία είναι ανοικτά της ΕΙΛΑΤ στην ΕΡΥΘΡΑ) και το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ πλοίο FGS HESSEN F221.(το οποίο θα βρίσκεται σε πρώτη φάση στον ΚΟΛΠΟ του ΑΝΤΕΝ).

Αυτό βέβαια που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι μέσα στον Ιούνιο(και επί δεκαήμερο) στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί έκαναν πολλές από κοινού ασκήσεις με επίκεντρο στοχοποίηση του ΙΡΑΝ και των ΣΥΡΙΑΚΩΝ/ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ πυραύλων .Πολλές ασκήσεις έγιναν το βράδυ(επί 6 ημέρες) με συμμετοχή των F-18 του αεροπλανοφόρου καθώς και 62 αεροσκαφών F-16 που παρακαλώ πέταξαν από τις βάσεις των ΗΠΑ σε ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ. Έγιναν πολλές και λεπτεπίλεπτες ασκήσεις με τους Ισραηλινούς, ενώ ενεργοποιήθηκαν πλήρως οι βάσεις ΝΕΒΑΤΙΜ και ΧΑΤΖΕΡΙΜ....
Σημειώνω-βάσει πληροφοριών μου – ότι σε πλήρη ετοιμότητα ήταν οι στόλοι των ΗΠΑ σε Μεσόγειο και Κόλπο(ΜΠΑΧΡΕΙΝ), καθώς και όλα τα αντιπυραυλικά συστήματα των ΗΠΑ και του ΙΣΡΑΗΛ για την άσκηση JUNIPER STALLION.

Στο μεταξύ σε κλειστή συνάντηση με Γερουσιαστές ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΓΚΕΪΤΣ είπε επί λέξει «δεν μιλώ ποτέ για αντιμετώπιση πυρηνικού ΙΡΑΝ. Μιλώ για ΙΡΑΝ στο οποίο δεν θα επιτραπεί ποτέ να γίνει πυρηνικό».
ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: