Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Σφοδρή κριτική εναντίον της Τουρκίας και έντονη υποστήριξη προς το Ισραήλ εκφράζουν σε συντριπτική πλειοψηφία τα μέλη των δυο ΣΩΜΑΤΩΝ στις ΗΠΑ.
 Και δυστυχώς δεν υπάρχει Ελληνική δυναμική πολιτική για να «εκμεταλλευτεί» καταστάσεις….Όλοι τους επικρίνουν την ΤΟΥΡΚΙΑ επειδή ακολουθεί αντί-ισραηλινή πολιτική, ενώ την κατηγορούν ότι «παίζει το βρόμικο παιχνίδι του ΙΡΑΝ».Όλοι τους υποστηρίζουν την Ισραηλινή αντίδραση στο θέμα του στολίσκου. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ:...
*Η Δημοκρατική βουλευτής SHELLEY BERKLEY(πολιτεία ΝΕΒΑΔΑ) υποστήριξε ότι «ευθύνεται η Τουρκία γιατί χρηματοδότησε τον στολίσκο, στον οποίο μέσα υπήρχαν δολοφόνοι. Αν σε κάτι φταίει το ΙΣΡΑΗΛ είναι ότι έπεσε στην παγίδα της ΤΟΥΡΚΙΑΣ».Πρόσθεσε ότι «στο εξής δεν θα δέχεται Τούρκους στο γραφείο της, και δεν μπορεί να δίνει η ΑΓΚΥΡΑ μαθήματα δημοκρατίας όταν κατέχει τμήμα της ΚΥΠΡΟΥ, δεν αναγνωρίζει την Αρμενική Γενοκτονία, και περιορίζει το στάτους του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ!»
*Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής ΜΙΚΕ PENCE.(Πολιτεία ΙΝΤΙΑΝΑ) είπε «η στάση της Τουρκίας να συστρατευτεί με το ΙΡΑΝ είναι απαράδεκτη . Δεν είχα υποστηρίξει την απόφαση για τη γενοκτονία των Αρμενίων, αλλά στο εξής θα πάρω άλλη θέση».
*Ο Ρεπουμπλικανός Βουλευτής PETER KING(πολιτεία ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ) χαρακτήρισε ως απαράδεκτη την στάση της ΑΓΚΥΡΑΣ, θα ψηφίσει διαφορετικά στο Αρμενικό, ενώ είπε ότι δεν είναι σωστό κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ να έχει στενές σχέσεις με το ΙΡΑΝ.
*Ο Δημοκρατικός Βουλευτής ADAM SCHIFF(πολιτεία ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ) είπε ότι «αφού στο ΣΑ/ΟΗΕ η ΤΟΥΡΚΙΑ πήγε με το εχθρικό προς τις ΗΠΑ Ιράν τότε αλλάζει στάση σε πολλά θέματα απέναντι της».
*Ο Δημοκρατικός GARY ACKERMAN(πολιτεία ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ) ζήτησε από το γνωστό ΚΕΝΤΡΟ WOODROW WILSON να μην απονείμει τιμητική διάκριση στον ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ γιατί οι απόψεις του δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις ιδέες του αείμνηστου Αμερικανού Προέδρου.
Σκληρές θέσεις κατά της ΤΟΥΡΚΙΑΣ έχουν πάρει οι πλείστοι των ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ενώ ο επικεφαλής της ANTI-DEFAMATION LEAGUE ΑΒΡΑΑΜ ΦΟΧΜΑΝ πρόκειται να μην συναντηθεί με τους εκπροσώπους του κυβερνώντος κόμματος AKP.
Σε όλα αυτά η χώρα μας είναι ανύπαρκτη και απούσα για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και σχετικές καταστάσεις….
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: