Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Λεφτά υπάρχουν για οτιδήποτε ανθελληνικό ........


Το Υπουργείο Παιδείας αρνείται φέτος να καλύψει τα έξοδα της αποστολής των ομάδων μας στις επιστημονικές Ολυμπιάδες. Μιλάμε για τους καλύτερους μαθητές της Ελλάδας και για ποσά που ντρέπεσαι και να τα αναφέρεις μπροστά στα έξοδα αποστολών για Γιουροβίζιον, Μουντιάλ κτλ. Δείτε εδώ για να καταλάβετε:
http://www.hms.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=157:2010-05-31-19-05-51&catid=82:2010-05-31-19-06-34
http://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/pdf/adeia_dapanes_2010.pdf


Λεφτά υπάρχουν για οτιδήποτε ανθελληνικό μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε νοσηρός εγκέφαλος και μάλιστα άφθονα. Για οτιδήποτε έχει να κάνει με την πρόοδο....
ή την ιστορία της χώρας περικόπτεται. Ο γραικυλισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Λεφτά υπάρχουν, π.χ.
1) Να περικόψουν τα λεφτά για το τζαμί και να τα δώσουν να πάνε τα παιδία στην Ολυμπιάδα.
2) Ας μην έδιναν στον Αλκαίο 500 χιλιάρικα για promotion του τραγουδιού της eurovision και ας τα’διναν στα παιδιά για τα έξοδα συμμετοχής τους.
και πάει λέγοντας.
Το να κόβεις τα ψίχουλα αυτά της συμμετοχής στην ολυμπιάδα όταν μάλιστα πετάς έναν ποταμό λεφτά για τρίχες κατσαρές δεν λέγεται οικονομία αλλά γραικυλισμός τελεία και παύλα.

Θεέ μου 2500 ευρώ ζήτησε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρία!!! 2500 !!!!!

ΝΤΡΟΠΗ! ΑΙΣΧΟΣ!

Μ ο ν ο επενδύοντας στην παιδεία,στα νέα μυαλά, στις νέες ιδέες θα πάμε μπροστά!
Αλλιώς συνεχίζουμε να είμαστε ένα κακέκτυπο βαλκανικού σοσιαλισμού… (Φυσικά χειρότερο από τις όμορες τέως σοσιαλιστικές δημοκραρίες αφού εκείνες επένδυαν πάντα στην παιδεία. Αλήθεια μετά το “Ιρλανδία της Μεσογείου, Δανία του Νότου… γιατί δεν σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε το “Λαική Δημοκρατία της Βουλγαρίας του 2010″ ? )

Δεν υπάρχουν σχόλια: