Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Οι μπαρουτοκαπνισμένοι αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού ξέρουν να απαντούν ! ! !

 Υπο διάλυση ..... το Ένδοξο  Πολεμικό Ναυτικό !
Η τρίτη κατά σειρά σε διάστημα τεσσάρων μηνών, οικειοθελή αποχώρηση ακόμη ενός ανωτάτου αξιωματικού του ΓΕΝ.

Η παραίτηση του μάχιμου υποναυάρχου Αντώνη Παπαϊωάννου είναι γεγονός !, και  αυτό διότι ο υποναύαρχος Παπαϊωάννου δεν ήταν ένας τυπικός αξιωματικός της σειράς, ......είναι ένας «μπαρουτοκαπνισμένος» αξιωματικός...
Με θαλάσσια υπηρεσία στα πολεμικά πλοία «Κανάρης», «Θεμιστοκλής», «Σπέτσαι», είχε διατελέσει διοικητής της δεύτερης μοίρας φρεγατών, ενώ το διάστημα 2008 - 2009 ήταν ο πρώτος τακτικός Διοικητής της πρώτης ναυτικής επιχείρησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την ονομασία «ATALANTA», στην περιοχή ανοικτά της Σομαλίας για την αντιμετώπιση της πειρατείας, αποσπώντας τα εύσημα της διεθνούς κοινότητας.
O υποναύαρχος Παπαϊωάννου ήταν ο διευθυντής του κλάδου Πόρων στο ΓΕΕΘΑ.
Ποιο μπροστά έχουν προηγηθεί :
Η παραίτηση του Υποναυάρχου Στέλιου Φενέκου, ο οποίος είχε υποβάλλει την παραίτησή του από τις ένοπλες δυνάμεις διαμαρτυρόμενος για την «απολυταρχική» -όπως είχε χαρακτηρίσει ο ίδιος τη- συμπεριφορά του κ. Βαγγέλη Βενιζέλου να αποκαλέσει τους στρατιωτικούς «αυτιστικούς» και «γραφειοκράτες».
Η παραίτηση του Υποναυάρχου Κωνσταντίνου Γκιώνη, διευθυντή εξοπλισμών του ΓΕΝ, με πιθανή αιτία για την οικειοθελή αποχώρησή του την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων που γέρνουν.
Κοινό μυστικό όλων είναι ότι τα Ανώτατα Στρατιωτικά Συμβούλια έχουν υποβαθμιστεί και απλώς επικυρώνουν προειλημμένες Πολιτικές αποφάσεις ! ! !
Τα συμπεράσματά δικά σας !
Το «κίνημα» παραιτήσεων των ναυάρχων του Πολεμικού Ναυτικού τυχαίο ;
Δεν νομίζω ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια: