Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Μετά το 2ο Μνημόνιο μήπως ήρθε η ώρα για το μεγάλο ξεκαθάρισμα;

Η μέγιστη δύναμη είναι αυτή της αδράνειας. Η δύναμη της ηλιθιότητας. Η λογική του πέφτω στον γκρεμό, όχι γιατί δεν μπορώ να αλλάξω την πορεία μου αλλά γιατί δεν θέλω να την αλλάξω. Γιατί η γαμημένη ρουτίνα με εξυπηρετεί. Ως τον θάνατο.

Υπάρχουν εκατομμύρια επιχειρήματα να παραθέσει κανείς για να δικαιολογήσει την μωρία και την ατολμία του. Το σκύψιμο του κεφαλιού και τις ταπεινώσεις που δέχεται καθημερινά. Το βόλεμά του σε μια κοινωνία-σκατούλα όπου η μεγαλύτερη μιζέρια του διπλανού είναι η παρηγοριά του αιώνιου μαλάκα. Όπου οι ελπίδες για καλύτερο αύριο εναποτίθενται στο τζόκερ, στο στοίχημα και στα χρηματιστήρια. Δηλαδή στον ξεφτιλισμένο τζόγο. Στον διαχρονικά ελεγχόμενο κουβά.....
Και η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη σε αυτό το κράτος-καπότα. Μια μειοψηφία παίρνει την εξουσία κάθε φορά για να εφαρμόσει αυτά που της λένε οι αόρατοι ξένοι και ντόπιοι κύριοί της. Μια μειοψηφία προδοτών, απατεωνίσκων και άχρηστων που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσε ούτε μια καμένη λάμπα να αλλάξει.

Η μαφία του ΔΝΤ και τα υπαλληλάκια της τώρα νανουρίζουν τα θύματα για να μην φέρουν αντίσταση. Κάνει και ξεκωλιασμένη ζέστη για πορείες, φωτιές και δακρυγόνα καλοκαιριάτικα. Τον χειμώνα οι μασονάτοι θα φορέσουν την άλλη μουτσούνα, εκείνη του καταστολέα και το σκηνικό θα αλλάξει.

Υπάρχουν άλλωστε αρκετοί μοσχαναθρεμμένοι πολίτες (δηλαδή η κωλομπαρεμένη πλειοψηφία) που νομίζουν ότι τα πράγματα μπορούν ακόμα να εξελιχτούν ομαλά. Ότι με μπόλικα ψέματα και κανα-δυό καταδίκες πεμπτοκλασάτων απατεώνων πολιτικάντηδων και ήδη χρεοκοπημένων επιχειρηματιών θα γίνει κάθαρση. Ακριβώς το ίδιο πιστεύει και η άρχουσα συμμορία που αρνείται να δει την πραγματικότητα που έρχεται.

Νομίζουν ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα πνιγούμε μέσα στην σκατοπαλίρροια αλλά οι ίδιοι θα την σκαπουλάρουν στο ψηλό κάστρο τους.

Νομίζουν ότι θα πεθαίνουμε της πείνας και ότι θα τους κοιτάμε να τρώνε και να πίνουν από τα κλεμμένα.

Νομίζουν ότι η πλύση εγκεφάλου που κάνουν τόσες δεκαετίες έχει πιάσει τόπο.

Νομίζουν ότι τα λεφτά και οι κακοπληρωμένοι σεκιουριτάδες και μπράβοι θα τους σώσουν.

Λοιπόν ΜΑΛΑΚΕΣ, ακούστε πώς έχουν τα πράγματα:

1.Δεν έχετε να κάνετε με 17 Νοέμβρη, ΕΛΑ και λοιπές “επαναστατικές” παπαροφράξιες των πρακτορίσκων. Απέναντί σας βρίσκεται ο όχλος και οι επαναστατημένοι σκλάβοι με αρχηγούς δέκα φορές πιο έξυπνους και πιο αποφασισμένους από τον Σπάρτακο.

2. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, η ανθρωποφαγία επιτρέπεται.

3. Η πλύση εγκεφάλου σε μερικούς έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Ανάμεσα στα εκατομμύρια άβουλα όντα που απαρτίζουν την νεοελληνική κοινωνία-αχταρμά υπάρχουν και μερικές δεκάδες χιλιάδες ορκισμένοι Σπαρτιάτες που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να σας κόψουν τα λαρύγγια. Αν ξέρατε αρκετά από τη ανθρώπινη φύση θα το καταλαβαίνατε.

4. Τα λεφτά και οι πραιτωριανοί δεν έσωσαν ποτέ κανέναν όταν απέναντι βρισκόταν η συσσωρευμένη οργή του πλήθους.

Σε πρώτη φάση θα φαγωθούν οι σάπιοι της αγοράς. Αυτοί που πληρώνονταν με κασέρι αλλά αντί να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, τα έτρωγαν στα μπουζούκια με τις ψωλαρπάχτρες και φέσωναν τον κόσμο με επιταγές και γραμμάτια. Αυτοί τελείωσαν. Και μαζί τους όλο το κύκλωμα των τοκογλύφων, δικηγόρων, και χρηματιστηριακών απατεώνων. Τα καζίνα είναι μισοάδεια. Και οι παράνομες μπαρμπουτιέρες το ίδιο. Όχι γιατί δεν υπάρχουν παίχτες, αλλά γιατί δεν υπάρχουν λεφτά. Είναι πολύ δύσκολο πια να κοροϊδέψει κανείς τον προμηθευτή και τον πιστωτή του με μεταχρονολογημένα πουτσόχαρτα.

Tο επόμενο βήμα είναι η ολοκλήρωση του σχηματισμού της κρίσιμης μάζας των απηυδισμένων ανέργων. Όταν κοπούν και οι συντάξεις των γονιών που χαρτζιλικώνουν με το υστέρημά τους τους νεότερους και τους κρατάνε μακριά από φασαρίες, τότε θα έχει το πολύ ενδιαφέρον. Τόσα χρόνια στα γήπεδα η νεολαία έχει κάνει καλό φροντιστήριο. Μόνο που τώρα δεν θα χτυπιώνται μεταξύ τους ή με τα ΜΑΤ, αλλά θα κυνηγάνε όλοι μαζί τους άρχοντες του αγώνα και όλη την ομοσπονδία των καριόληδων. Σε λίγο η στρατιά των ανέργων θα είναι η μεγαλύτερη δύναμη στη χώρα. Θα προσφέρει κλωτσίδια και μπουνίδια σε τιμές-έκπληξη. Και πίσω της θα έχει όλη την πλειοψηφία που χρειάζεται για να νομιμοποιήσει την πρόσκαιρη βία. Ύστερα έπεται η εθνική καταστροφή και το μεγάλο ξεκαθάρισμα.

Μετά θα ακολουθήσουν στο λάκκο αυτοί που λήστευαν τον πολίτη μέσα από τα κουραδο-τσιφλίκια τους, τις εφορίες, τα νοσοκομεία, τα δικαστήρια, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις πολεοδομίες, τους βρωμοδήμους και τα τελωνεία. Αυτοί που λουφάριζαν συστηματικά και πληρώνονταν συστηματικότερα. Από αυτή την άποψη η κρίση ήταν πραγματική ευλογία. Μέσα σε 2-3 χρόνια θα ξεφορτωθούμε πρακτικές και κατεστημένες ιδεολογίες αιώνων. Αυτοί που θα ζητάνε φακελάκι από τον καταληστευμένο πολίτη για να του παρέξουν αυτό που εκείνος έχει ήδη χρυσοπληρώσει θα λυντσάρονται στον τόπο εργασίας τους για παραδειγματισμό.

Κατόπιν έρχεται η σειρά των πολιτικάντηδων όλων των αποχρώσεων και ειδικά των δύο βρωμοπαρατάξεων που λυμαίνονται τη χώρα για δεκαετίες. Ήδη δεν μπορούν να εμφανιστούν πουθενά οι προδότες απατεώνες χωρίς να φάνε τα μπινελίκια τους και τις φάπες που τους αναλογούν. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Τα μπινελίκια θα γίνουν χριστοπαναγίες και οι φάπες μπουνιές. Ώσπου να έρθει η μέρα της Αγίας Τριχιάς. Η ώρα για το μεγάλο ξεκαθάρισμα.

Το πραγματικά δύσκολο είναι να ανατραπεί αυτό το βρωμερό καθεστώς των διαπλεκόμενων μασονόδουλων. Πολιτικάντηδες, μεγαλοπαπάδες, επιχειρηματίες, μαφιόζοι, τραπεζίτες, πρακτοράκια, εκδότες, δικαστές, μαυραγορίτες, πρεζέμποροι, γραφειοκράτες, κατασκευαστές, χρηματιστές, δημοσιοκάφροι, προβοκάτορες, όλοι είναι μέλη της ίδιας συμμορίας των καταπιεστών. Αυτοί και τα αιματοβαμμένα λεφτά τους είναι ο εχθρός. Όλοι οι άλλοι είναι τίγρεις από χαρτί. Αρκεί ένα σπίρτο για να γίνουν στάχτη.

Tο πρόβλημα όμως είναι πλέον παγκόσμιο. Τα εξουσιαστικά καρτέλ ποτέ δεν υπήρξαν ισχυρότερα στην ανθρώπινη ιστορία απ’ ό,τι είναι σήμερα. Στρατιές ψυχολόγων, σχεδιαστών, φιλοσόφων, γενετιστών, ερευνητών κάθε είδους έχουν πουλήσει τις ψυχές τους στον δαίμονα των αγορών. Όλοι αυτοί οι τρελο-επιστήμονες με τα δαιμονικά ντοκτορά έχουν βαλθεί να μας εξοντώσουν μαζικά.

Όταν δεν ελέγχεις το σώμα σου δεν μπορείς να ελέγξεις ούτε το μυαλό σου. Ψάχνεις να βρεις γαμημένο φυσικό βούτυρο να φτιάξεις ένα πιάτο φαΐ της προκοπής και δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Μόνο χημικά υποκατάστατα και σκατολοΐδια becel, αρχιδέλ, πουτσέλ και πάει λέγοντας. Διαβάζεις την σύνθεση στην πίσω πλευρά του κάθε κουτιού και σου σηκώνεται η τρίχα με το τοξικό μείγμα που πάνε να σου πλασάρουν ως γκουρμεδιά.

Οι πολυεθνικές του κώλου αγόρασαν τα πάντα και τους πάντες και εξοβέλισαν τα αληθινά προϊόντα αντικαθιστώντας τα με χημικές κουράδες. Την ντομάτα την πετάς στον τοίχο και σου γυρνάει πίσω σαν μπαλάκι από καουτσούκ. Την αφήνεις ένα μήνα πάνω στο τραπέζι και δεν παθαίνει τίποτα. Κι ο κόσμος ψοφάει σαν τις μύγες από τους καρκίνους όλων των ειδών. Και μη μου πεί κανείς ότι ζούμε περισσότερο σήμερα. Αυτοί που ζούνε περισσότερο είναι κάτι γέροι που μεγάλωσαν με φυσικά προϊόντα και που ακόμα και τώρα την βγάζουνε στα χωριά τους, στον καθαρό αέρα και με ντόπια καλούδια, σφαχτά και ρακές. Οι υπόλοιποι μαστουροκαταπίνουν 30 διαφορετικά χάπια την ημέρα και κυκλοφοράνε σαν τα ζόμπι. Ούτε ξέρουν που βρίσκονται ούτε ξέρουν τι τους συμβαίνει, ούτε ξέρουν που πάνε. Μόλις έρθει η ημερομηνία λήξης - η οποία είναι νωρίτερα από αυτή που θα πετύχαιναν μόνοι τους αν διατρέφονταν με φυσικά προϊόντα - οι φαρμακέμποροι έχουν γίνει κάτι δις πλουσιότεροι.

Θέλεις να ξεχνάς το καταναλωτικό όνειρο-εφιάλτη. Το ότι δουλεύεις μια ζωή και πληρώνεις εισφορές και όταν φτάσεις στη σύνταξη τα τινάζεις και πάνε όλες οι εισφορές στον κουβά. Ο Όργουελ θα είχε πιεί κανέναν αφγανικό μπάφο παλαιάς κοπής τότε που έγραφε τα μέλλοντα γιατί τόση υπεραισιοδοξία μάλλον σε μαστούρα θα του είχε βγει. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι για το 1984 μίλαγε ο άνθρωπος, όχι για το 2010.

Τώρα η παγκόσμια κομπόστα κοντεύει να δέσει. 100 εταιρείες-Λερναίες Ύδρες κάνουν κουμάντο στον πλανήτη. Από το τι τρώει και το τι διαβάζει ο καθένας μας ως το που καταθέτει τα λεφτά του και το τι σκέφτεται να κάνει αύριο. Οι ιδεολογίες έχουν γίνει όλες μια μπαρούφα. Ρεύεσαι και κλάνεις με συντεταγμένες. Για να σε εντοπίζουν εύκολα.

Μόνιμο στήριγμα οι πατερίτσες που προσφέρει αφειδώς το θεομασονικό ψιλικατζίδικο. Παντογνώστες, θεόσογο, άγιοι, προφητείες, παράδεισοι, μεταθανάτιες αμοιβές και τα καλαμπαλίκια του γαϊδάρου.

Κάποιοι είναι βολεμένοι με το μπανιστήρι στη ζωή. Με το sex στην μικρή οθόνη και στον ύπνο τους. Βολεμένοι με τα πουστροκόμματα στα οποία ανήκουν. Σκλάβοι στους ανίδεους κοτζαμπάσηδες που παίρνουν αποφάσεις για εκατομμύρια ζωές αλλά δεν είναι ικανοί να σφάξουν ούτε αρνί με τα χέρια τους. Δούλοι συνηθειών και σκοτεινών κέντρων που ρυθμίζουν με ντιρεκτίβες την κυκλοφορία του αιώνιου χρέους. Γαμημένα κορόιδα που τους πηδάνε οι πονηροί όποτε γουστάρουν

Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος πια. Οι εποχές της ξάπλας πέρασαν ανεπιστρεπτί για τους περισσότερους από μας. Όταν οι διαδικτυακοί τερμίτες τελειώσουν την προεργασία, θα είναι η σειρά των αγανακτισμένων. Όταν κι αυτοί ξεθυμάνουν, ας ελπίσουμε ότι θα αναλάβουν οι μεθοδικοί. Είναι τόσοι πολλοί οι λαιμοί που γυρεύουν θεραπεία από το μέταλλο, ώστε θα χρειαστεί πλάνο με υπερωρίες.

Ο Sun Tzu έλεγε πριν αρκετούς αιώνες ότι πάντα πρέπει να αφήνεις στον εχθρό σου μια διέξοδο. Γιατί όταν δεν το κάνεις, αυτός πολεμάει για την ζωή του και είναι ό,τι χειρότερο να έχεις τέτοιο αντίπαλο.

Ούτε οι ευρωτοκογλύφοι θέλουν να το καταλάβουν αυτό, ούτε το χανουμάκι τους με το γκρί μουστάκι και το διαρκές χαμόγελο του μαστουρωμένου.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να το μάθει και το ΠΛΑΣΤΟΚ που γαμάει τη σύνταξη του γεράκου με τα 300 ευρώ για να παντελονιάσουν πανωτόκια οι βδέλλες.

Καμιά συνθηκολόγηση, κανένας συμβιβασμός, ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ !

Ούτε δεκαράκι στη διεθνή συμμορία των τοκογλύφων ! Σύγκρουση εδώ και τώρα με τους τοποτηρητές και τους μισθοφόρους τους ! Επανεξέταση και διαγραφή του δημόσιου χρέους και ανήλεη τιμωρία των κοτζαμπάσηδων που το δημιούργησαν.

Λένε πως όταν η κοινωνία δεν μπορεί να αλλάξει κάποια άτομα και να τα βάλει σε καλούπι, τότε γίνεται το αντίθετο: τα άτομα αυτά αλλάζουν την κοινωνία. Επιμένω πως αυτή η κρίση είναι πραγματική ευλογία. Ό,τι καλύτερο συνέβη σε τούτη τη χώρα τα τελευταία 200 χρόνια, μπορεί και παραπάνω. Όσο περισσότερο διαρκέσει, τόσο πιο ανθεκτικούς ανθρώπους θα βγάλει.

Η στιγμή που μπορεί να έρθουν όλα τούμπα και να αλλάξει το πεπρωμένο είναι μόνο μία και μοναδική κάθε 100 χρόνια.


Μαύρης Φατρία - ramnousia

Δεν υπάρχουν σχόλια: