Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !

Ότι ο  Πρωθυπουργός όσο και σύσσωμη η κυβέρνησή του δεν πήραν πληρεξουσιότητα από τον ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να προβούν σε πράξεις εθνικής υποτέλειας και σε ακρωτηριασμό της εθνικής μας Ανεξαρτησίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.
Ο Πρωθυπουργός το ανήγγειλε αυτό σαφώς και δημοσίως, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για πράξη όχι μόνο παράνομη αλλά και για ποινικό αδίκημα που φέρει τον τίτλο ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. 

Εξ αυτού και μόνο του γεγονότος – πέραν όλων των άλλων – ο «κυρίαρχος» λαός όχι μόνο δικαιούται αλλά και υποχρεούται να εξεγερθεί, σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 120 του Συντάγματος, το οποίο καθιστά υπεύθυνο τον πατριωτισμό των Ελλήνων για την τήρησή του.

Χωρίς πατρίδα και χωρίς Εθνική ανεξαρτησία όλα τα άλλα δεν μπορούν να διορθωθούν. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Συμφωνω απολυτως,η αποδυναμωση του στρατου,η αδιαφορια για οτι γινεται τωρα στην θρακη,η καταστροφη της οικονομιας και τα ασυστολα ψευδη(λεφτα υπαρχουν!)ολα συνιστουν ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.Την οικονομια την χασαμε,τουλαχιστον να προστατευσουμε την ελλαδα.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ!Μερα η νυχτα δεν με νοιαζει,αρκει να ειναι ΓΡΗΓΟΡΑ.