Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Πόσο κόστισε αυτό το ταξίδι στους Ελληνες φορολογούμενους;

Ο Καντάφι λοιπόν, σε ομιλία του σε μια αντιπροσωπεία των Ευρωπαίων Μουσουλμάνων Ηγετών από τα Βαλκάνια, μίλησε για την (μαύρη) μέρα που θα ενταχθεί η Τουρκία στην ΕΕ και όπως είπε χαρακτηριστικά: "θα γίνει ο Δούρειος Ίππος για το Ισλάμ στην Ευρώπη".

Kαι μετά το μουσουλμανικό event, να και η γιωργάρα στην Τρίπολη, για να εξαργυρώσει την επιταγή για το λαθρονομοσχέδιο! Μην παρεξηγηθώ, το εννοώ μεταφορικά ως επιταγή επιτυχίας και συγχαρητηρίων για το λαθρονομοσχέδιο...
Το ακόμα πιο καλό είναι ότι ο Καντάφι είπε στους ισλαμιστές ηγέτες
ότι εάν ενταχθεί και η Τουρκία στην ΕΕ, η χαρά και η απόλαυση θα είναι διπλή: Και Τουρκία και Αλβανία μαζί, σημαίνει ότι η Ευρώπη δεν είναι πλέον χριστιανική.
(και ποιό κράτος είναι στη μέση των προ-αναφερομένων ισλαμικών κρατών; αχ! καλέ! εμείς είμαστε! άντε γιωργάρα, μεσαίος στο σάντουιτς, θα καλοπεράσεις πάλι!)
Και ο Καντάφι, συνέχισε ακάθεκτος:
Ευτυχώς, είπε, οι μουσουλμάνοι άρχισαν να πολλαπλασιάζονται και να πολλαπλασιάζονται περισσότερο από τους πιστούς των υπόλοιπων θρησκειών. Και αυτό είναι το θέλημα του Αλλάχ! Είναι η απόδειξη ότι ο Αλλάχ θέλει να υπάρχουν περισσότεροι μουσουλμάνοι. Και ως εκ τούτου, κατέληξε ο Καντάφι, το Ισλαμικό Μέτωπο στην Ευρώπη θα υπερασπίζεται τους μουσουλμάνους και δεν θα υπάρχει άλλη σφαγή όπως στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη!

Ναι, το είπε και αυτό. Και όσοι νομίζετε ότι οι Σέρβοι είναι αδέλφια σας, να το ξεχάσετε, διότι άλλα σχέδια έχει η γιωργάρα...

Και συνέχισε ο Καντάφι, μιλώντας για ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ναι! ναι! αυτή που μας έλεγε και η πρωθυπουργάρα μας!)
κάτω από το ισλαμικό λάβαρο να δημιουργηθεί και στην Ευρώπη ένα ενιαίο ισλαμικό κράτος, διότι
είπε ο Καντάφι:

" κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει να ζούμε στην Ευρώπη: Η Ευρώπη δημιουργήθηκε από τον Αλλάχ, Δεν την δημιούργησαν οι Ευρωπαίοι! Και εσείς (δείχνοντας το μουσουλμανικό πλήθος) είστε οι λαοί της Ευρώπης και αυτή ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΣΑΣ!!!Πως μπορείτε να ζείτε εκεί ως δούλοι ή διωκόμενοι;;; Δεν γίνεται!"

Καταλάβατε; ο Αλλάχ δημιούργησε την Ευρώπη. Μιλάμε για επιπέδο ιστορικών γνώσεων τζιμη και ioannis μαζί.
Κάποιος να εξηγήσει στον κύριο Καντάφι ότι η Ευρώπη προϋπήρχε χιλιάδες χρόνια πριν οι άραβες επινοήσουν τον αλλάχ. Τί πριν "επινοήσουν" δηλαδή; Πριν κλέψουν από τους Εβραίους τον μονοθεϊσμό, για την ακρίβεια.
Συγκεκριμένα, μάλιστα, η Ευρώπη και οι Έλληνες που την δημιούργησαν, υπήρχαν όταν οι άραβες ήταν ακόμα μονοκύτταροι προκαρυωτικοί...

Ευτυχώς, που η γιωργάρα είναι IQ ραδικιού και δεν σκαμπάζει από τέτοια...

Το ακόμα καλύτερο είναι , ΕΔΩ


Galia

Δεν υπάρχουν σχόλια: