Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Η συνωμοσία του Διεθνούς Εβραιοσιωνισμού

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, σημαίνει αποσύνθεση και καταστροφή του πολιτισμού μας, του αφανισμού της Ορθοδοξίας Μας, της Αγίας Εκκλησίας του Χριστού, του Ελληνικού Έθνους και του Ελληνικού Γένους.
Για τη συνωμοσία αυτή, η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί την κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (MEDIA), τα οποία μετά τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, διαφημίζουν συνεχώς τον G.A.P. και τον Τουρκότσογλου Ν. Βενιζέλο για την «επιτυχία» τους, αποκρύπτοντας επιμελώς το ξεπούλημα, το διαμελισμό και την καταστροφή της Ιερής Ελλάδος μας.
Ξεπουλούν σε τιμή ευκαιρίας τις ΔΕΚΟ, τις 900 μαρίνες, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, νησιά του Αιγαίου, τον ορυκτό πλούτο μας ακόμη και την Ακρόπολη, αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων ευρώ, έναντι μερικών δισεκατομμυρίων, τα οποία δεν θα επαρκέσουν ούτε για έξι μήνες. Με τα εβραιοσιωνιστικά καρτέλ θα αιχμαλωτίσουν τα μυαλά και τις ψυχές των Ελλήνων. Με την Τρόικα θα μας επιβάλλουν τα ισοπεδωτικά προγράμματα της ΜΕΡΚΕΛ. Αυτή είναι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, η συνωμοσία του διεθνούς Εβραιοσιωνισμού για την επίτευξη διά της Κάρτας του ΠΟΛΙΤΗ της Παγκόσμιας Δικτατορίας, που επιδιώκει:

1) Ο Εθνικός Στρατός μας να γίνει .....

μισθοφορικός (με τη συμμετοχή και άλλων φυλών, όπως Αλβανών, Πακιστανών, Αφρικανών και άλλων λαθρομεταναστών), όχι για να υπερασπίζεται τα σύνορά μας, αλλά για να συμμετέχει στις νεοταξικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ, προς καταστολή των ανέργων, των πεινασμένων, των εξαθλιωμένων και αντιδρώντων στη «ΝΕΑ ΤΑΞΗ». Ήδη ο στρατός μας με τη δικαιολογία της οικονομικής κρίσης αποσύρεται από Μακεδονία, Ήπειρο και Θράκη, αφήνοντας τους Έλληνες της μεθορίου απροστάτευτους μπροστά στα ανθελληνικά σχέδια των Τούρκων, Σκοπιανών και Αλβανών.

2) Τα σώματα Ασφαλείας θα τα διαβρώσει με τους λαθρομετανάστες. Κατά χιλιάδες τους προετοιμάζει από τώρα.
3) Θα βγάλει τον Χριστιανισμό από τις καρδιές των Ελλήνων, θα διαλύσει την Ορθοδοξία και οι Εκκλησίες λόγω οικονομικού μαρασμού θα κατεβάσουν ρολά και οι Ιερωνυμικοί, πλην των προεξαρχόντων Ιεραρχών Άνθιμου Θεσσαλονίκης, Σεραφείμ Πειραιώς, Αμβροσίου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και του Ανδρέα Κονίτσης, που με τον Ιερό και Δημοκρατικό τους λόγο αφυπνίζουν τον Ελληνικό Λαό, απολαμβάνουν τον ύπνο του δικαίου.
4) Τον αφανισμό της Εθνικής μας αυτοσυνειδησίας, των Αρχών και ιδανικών της Φυλής μας και όσων μας έχουν παραδώσει οι Πρόγονοί μας. Μετά την αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες και τα πιστοποιητικά, αφαιρέθηκαν από τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και οι σχετικοί προσδιορισμοί για τα τέκνα ώστε σύντομα να έχουμε αιμομιξίες…
5) Με τις Αννούλες διά βίου μάθησης καταστρέφει την παιδεία, την Ορθόδοξη αγωγή και γλώσσας, ώστε να έχουμε διεφθαρμένη και αμόρφωτη νεολαία χωρίς Πίστη, κριτική και φιλοσοφική σκέψη, για να γίνουν οι νέες Γενιές της Ελλάδος «πολτός και μάζα» και να χάσουν την ιδιαιτερότητά τους οι Έλληνες, που διά μέσω των αιώνων έδωσαν όλες τις αξίες του πολιτισμού και το ευ ζην στην ανθρωπότητα.
6) Έλεγχο του νου με τα υποσυνείδητα των καναλιών και με τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν, επηρεάζουν τη λειτουργία της νόησης… Προς τούτο ήδη μας ετοιμάζουν τα «έξυπνα τσιπάκια» στην κάρτα του πολίτη, δηλαδή εμφύτευση στους ανθρώπους, ώστε να επέλθει γρήγορα ή δικτατορία της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.
7) Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θέλει τους Έλληνες με καθόλου ή μερική απασχόληση, ζητιάνους και φτωχούς. Κατάφεραν ήδη με τη χρεοκοπία το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η ανεργία εκτινάχθηκε στο 20%, σε ακριτικές περιοχές του 50%.
8) Έχει δοθεί οδηγία μέσω της Ε.Ε. οι Έλληνες αγρότες να μειωθούν από το 23% του πληθυσμού που είναι στο 6%, ώστε οι υπόλοιποι μη έχοντας εργασία στην ύπαιθρο, να στριμωχθούν στις τσιμεντουπόλεις και να διεκδικούν ένα πτωχομεροκάματο. Έτσι, οι Έλληνες θα χάσουν τις εστίες τους και τις πηγές τροφοδοσίας τους και θα γίνουν παρίες και δούλοι του ξένου κεφαλαίου.
9) Μαζοποίηση των Ελλήνων μέσα σε ανθυγιεινές πόλεις, όπου σαν τηλεκατευθυνόμενα ρομποτάκια, άβουλα πρόσωπα όντα, να ζουν, όπως θα τους προγραμματίζουν τα όργανα της απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης.
10) Το βιολογικό αφανισμό μας ως γένους με την υπογεννητικότητα, την αντισύλληψη και τις εκτρώσεις και με την έλλειψη μέριμνας για τους ήρωες πολύτεκνους και το νεοταξικό κράτος του Τζέφρυ θα φροντίζει μόνον για τους λαθρομετανάστες…
Είναι όλα προσχεδιασμένα με σατανικό τρόπο, ώστε με το πλήθος των Επ. Λαθρομεταναστών, τους οποίους οι Νεοβάρβαροι Σουλτάνοι της Άγκυρας, για τον σύντομο αφανισμό μας, κατά εκατοντάδες χιλιάδες μας τους στέλνουν κάθε χρόνο, μέσω Έβρου και Αιγαίου, όχι μόνον από τα βάθη της Ασίας, αλλά και υπό τον υποσαχάριο Αφρική εισπράττοντες δισεκατομμύρια δολάρια από τους Κοσμοκράτορες που συνιστούν την υπερκυβέρνηση του Πλανήτη μας.
Έλληνες, αντισταθείτε σε όλους τους προδότες, αντισταθείτε στην πνευματική και ηθική παρακμή της κοινωνίας μας και της Πατρίδος μας. Αντισταθείτε στα ολέθρια προγράμματα της παγκοσμιοποίησης και του οικουμενισμού.
Με τη βοήθεια του Χριστού, με αρετή, φρόνηση, ομόνοια και ανδρεία, ας αγωνιστούμε να σωθεί η Ιερά Ελλάδα μας από τη διαφθορά, διάβρωση, αποστασία, διάλυση, υποδούλωση και καταστροφή.
Δημήτριος Λογοθετίδης
Μηχ. Τεχνολόγος Καθηγητής

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: