Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Τα μάθατε; Νικήθηκε η φτώχεια... Ψάξτε σήμερα όλοι τις τσέπες σας.

Δεν θα μπορούσαν βεβαίως να λείπουν και οι μαριονέτες της κατοχικής κυβέρνησης.
Το ίδιο σύστημα που μας εξαθλιώνει και μας κάνει φτωχούς,οργανώνει και τις φιλανθρωπικές βραδιές.
Η παρουσία των Ζιντάν και Ρονάλντο έδωσε το σύνθημα και το «Γ. Καραϊσκάκης» γέµισε στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι (2-2) µεταξύ επίλεκτων του Ολυµπιακού και των φίλων των δύο αστέρων

Ο Ρονάλντο ήταν αυτός που µε πολιτική περιβολή έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στους δοκιµαζόµενους λαούς του Πακιστάν και της Αϊτής που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές καθώς και σε ιδρύµατα του Πειραιά. ...... Στον κόσµο που βρέθηκε στο φαληρικό στάδιο το παιχνίδι τού έδωσε την ευκαιρία να δει ξανά από κοντά παίκτες - ζωντανούς θρύλους του πρόσφατου παρελθόντος της οµάδας του Πειραιά. 
Ο Τζόρτζεβιτς ήταν ο αρχηγός και παρά τα38 χρόνια του έδειξε ακµαίος.Μάλιστα µαζί µε τον Γρηγόρη Γεωργάτο «ζωντάνεψαν»την αξεπέραστη αριστερή πτέρυγαπου έκανε θραύση για πολλά χρόνια στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και κοντά σε αυτούς ο Νινιάδης, ο Αλεξανδρής, ο Κοβάσεβιτς, ο Αµανατίδης, οΓιαννακόπουλος, ο Ανατολάκης.

Την τιµητική τους είχανο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος ξαναφόρεσε έπειτα από χρόνια τη φανέλα του Ολυµπιακού και φυσικά ο Κριστιάν Καρεµπέ. Οι δυο τους εισέπραξαν το περισσότερο χειροκρότηµα ενώ ο Ιβοριανός έπειτα από µια προσπάθειά του στην περιοχή της οµάδας των φίλων Ζιντάν και Ρονάλντο, ανταπέδωσε το χειροκρότηµα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: