Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

ΘΑ ΦΥΓΗΣ ΝΥΧΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΣΟΥ

Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΌΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η...ΗΡΩΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ!!!!!!!!!!

ΒΡΕ ΖΩΟΝ, Ο "ἩΡΩΑΣ" ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ,ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ, ΤΣΕΠΩΣΕ 200 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ , ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΜΕΜΦΘΗ ΚΙΟΛΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ,ΥΠΕΣΧΕΘΗ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΕΚΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ....
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ '67 ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΖΕ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΡΟΒΟΔΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Ε! ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ,ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ. ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ , ΓΕΛΟΙΕ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ 17Ν ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΣΤΡΙΜΟΧΝΩΤΑΝΕ . ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ,ΤΟ΄89 ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΤΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΑΡΕΣΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΘΑ ΦΥΓΗΣ ΝΥΧΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΣΟΥ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: