Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Τι υπέγραψαν...

Σας προωθώ μήνυμα που έστειλε συνάδελφος με την προσθήκη ότι σταδιακά με τη μέθοδο των "ακριβών δανείων" θα φαλιρίσουν τη χώρα ολοσχερώς.

Ο κόσμος και ιδίως οι υπάλληλοι του δημοσίου νομίζουν ότι θα γλυτώσουν με το μισθό τους ή τις συντάξεις τους.
Τραγικό λάθος. Καμμία εγγύηση δεν θα υπάρχει σε λίγο.
Σύντομα ακόμη και "ιερές αγελάδες του ευρύτερου δημόσιου τομέα" όπως η Εθνική Τράπεζα θα προβούν σε απολύσεις και θα αρχίσει το ξήλωμα και του στενού δημόσιου τομέα(υπουργεία κλπ)
Για να γίνει αυτό όμως πρέπει πρώτα να εξαχρειωθούν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και να φτάσουν σε επίπεδα κάτω της Τουρκίας......
Τότε θα δημιουργηθεί τεχνητά μια αντιπαράθεση "ιδιωτικών" και εργαζόμενων στο δημόσιο.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
Μεγάλη στήριξη πήρε το κυβερνητικό ΠαΣΟΚ με τα αποτελέσματα των εκλογών αφού συνέχισε να υπάρχει πολιτικά.
Aκολουθεί το μήνυμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ..ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ .
Kείμενο που υπογράφθηκε με την τρόϊκα...!!!!!!!!!!!
1) Σελ.119-ΔΕΝ μπορει η ελλάδα να παρει δάνειο απο αλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορει να υποθηκεύσει ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το χρέος της...
Γι'αυτό όταν είπε η Ρωσσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!
2) Σελ.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε απο τη Γερμανία αλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!
Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος
3) Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1 Η σύμβαση διέπεται απο το Αγγλικό δίκαιο
4) Σελ. 121.παραγρ.5 Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εαν έχει λήξει το δάνειο,επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!
5) Σελ 123 Η Ελλάδα εαν δεν πληρώσει κάποιο απο τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορει να εκταμιεύσει χρήματα απο το μηχανισμό και υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.
6) Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5... Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί κ να ισχύει η σύμβαση,δεν χρειάζεται καμιά αλλη πράξη παρα μόνον την υπογραφή του Παπακων/νου κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης
Χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοίαν της κυβέρνησης? ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργος για να εκταμειεύεται το δάνειο? ούτε ψήφιση στη βουλή ούτε καν υπογραφή απο τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!
7) Σελ 123,παράγραφος 5... Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαικής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανιστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαικό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανιστή αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα διαστήριο να εκδικάσει τετοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε & συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας,αλλά απο κει & πέρα υπάρχει το διεθνές αλλα μας δένει τα χέρια.
Θα πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της γερμανίας, για τους Αγγλους στης Αγγλίας!!!
Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα & άνευ όρων, παραιτείται απο κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχεση με την παρούσα σύμβαση.
Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή & όσον αφορά την εκτέλεση κατα των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία
(**όλο το παιχνίδι γίνεται για τον ορυκτό πλούτο τις χώρας & τα πετρέλαια**)
( ούτε σε διεθνές δικαστήριο δεν μπορούμε να προσφύγουμε. ΚΑΜΙΑ ασυλία για τα... περιουσιακά στοιχεία. ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ .. ΠΑΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.)
ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ...Ο Λ Α !
Όλα αυτά στις πρώτες 200 και κάτι σελίδες. που να δούμε και τις υπόλοιπες 978 σελίδες μεταφρασμένες.. από ανθρώπους που ρίσκαραν την ζωή τους για να τα μάθει ο Ελληνικός Λαός ..


πηγή:thermopilai.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: