Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν ανέφερε για την χθεσινή διαμαρτυρία για την ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη!


Αναρωτιόμουν γιατί κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν ανέφερε για την χθεσινή διαμαρτυρία για την ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη!

Γιατί τα μέσα μαζικής μεταφοράς κάνανε τελικά απεργία εχτές μιας και είχαν ανακοινώσει ότι θα απεργήσουν για να υποστηρίξουν τους εμποροϋπαλλήλους για να μην είναι εργάσιμη η χθεσινή Κυριακή
Όμως από το Σάββατο το πρωί ανακοινώθηκε ότι τα μαγαζιά δεν θα άνοιγαν αλλά η απεργία συνεχίστηκε και αυτό μας βάζει σε προβληματισμό.
Την Τετάρτη είναι η μεγάλη γενική απεργία και πάλι απεργούν όλα και τα μέσα μαζικής ενημερώσεις αλλά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μην μετακινηθεί ο κόσμος για άλλη μια φορά αλλά και για να μην καλυφθεί τηλεοπτικά η γενική απεργία.....

Όσο αφορά την χθεσινή διαμαρτυρία στο σύνταγμα για την ηλεκτρονική κάρτα μου έκανε μεγάλη εντύπωση με τι μανία όλα τα τηλεοπτικά κανάλια αναμετέδιδαν εχτές ειδήσεις για τον χυτά στην κερατέα χωρίς όμως να κάνουν καμία αναφορά στην μεγάλη πραγματικά συγκέντρωση που έγινε εχτές το πρωί όπου χιλιάδες κόσμου όπου με μεγάλη ευχαρίστηση είδα να συμμετέχουν νέοι όλων των ηλικιών μαζί με τα παιδιά τους που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη!!!
Το πρωί παρακολούθησα όλα τα πρωινά πρόγραμμα και επίσης κανένα κανάλι δεν αναφέρθηκε στην χθεσινή διαμαρτυρία που να σημειωθεί δεν οργανώθηκε από κομματικούς φορείς η την εκκλησία αλλά από απλούς πολίτες you tubers που δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να στιγματιστούν και να είναι σε κοινή πρόσβαση όλα τα ευαίσθητα προσωπικά τους στοιχεία και να παρέχετε έτσι πληροφόρηση σε τρίτους για την για την ζωή τους.
Ανακοινώθηκε ότι η συγκέντρωση θα επαναληφθεί με πανελλαδικό χαρακτήρα!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ -pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: