Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Τζάμπα μάγκες !....

Τζάμπα μάγκες αποκάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εναντιώνονται στο μεσοπρόθεσμο, ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν το άφησε να πέσει κάτω...

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ την Κυριακή (26/6), ο κ.Καράογλου επιτέθηκε σφόδρα στο ΠΑΣΟΚ, αποκαλώντας τους πράσινους βουλευτές, εκτός από τζάμπα μάγκες, και για “γιαλαντζί αντάρτες”. 

Ο κ. Καράογλου αναφερόταν στους τρεις βουλευτές που δήλωσαν ότι θα καταψηφίσουν το μνημόνιο, δηλαδή τους, κ. Κουρμπλή, Ρομπόπουλο και Αθανασιάδη....

Ο κ. Κουρουμπλής που εκείνη την ώρα άκουγε τη ραδιοφωνική συνέντευξη, πήρε τηλέφωνο το σταθμό και έγινε το “έλα να δεις”.

Εξαγριωμένος, παρενέβη στον αέρα λέγοντας: “Όταν αναφέρεσαι στο όνομα μου να είσαι προσεκτικός”. 

Και πρόσθεσε: “Τα 100 εκατ. ευρώ για το Μέγαρο Μουσικής δεν τα ψήφισα εγώ εσύ τα ψήφισες, το άρθρο 19 για τις τράπεζες δεν το ψήφισα εγώ εσύ το ψήφισες. Το τι θα κάνω (σ.σ. με το μεσοπρόθεσμο) θα το δείτε εκείνη την ώρα”. 

Ο κ. Καράογλου απάντησε εξίσου ερειστικά: “Εγώ σας μιλάω με σεβασμό, αλλά για να μην έχει ανησυχία ο ελληνικός λαός ξέρουμε τι θα κάνετε”.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: