Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Δεν συγκινείται από τη διαμαρτυρία των χιλιάδων αγανακτισμένων συμπολιτών μας. Παραμένει στην εξουσία κι αυτός και η κυβερνητική παρέα του με νύχια και με δόντια να φέρουν εις πέρας την αποστολή με τίτλο «ξεπούλημα της Ελλάδας» !!     
  

Γιατί άραγε σήμερα εμφανιστήκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι? Τόσες μέρες αυτής της βουβής και αξιοπρεπείς διαμαρτυρίας γιατί δεν είχε συμβεί το παραμικρό επεισόδιο? γιατί άραγε ? Μήπως επειδή δεν υπήρχε θέμα συγκεκριμένο σαν αυτό της έγκρισης του μεσοπρόθεσμου??
Ο κλονισμός της Κ.Ο  του ΠΑΣΟΚ φαντάζει πλέον απειλητικός, αφού οι βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος, αρνούνται να ταυτιστούν με το έκτρωμα του ξεπουλήματος της Ελλάδας καθώς και της τελευταίας ελπίδας για ανάκαμψη της οικονομίας....

Ήδη οι βουλευτές του δέχονται λεκτικές και όχι μόνο επιθέσεις απ απλούς πολίτες . Χιλιάδες πολίτες κάθε μέρα μαζεύονται έξω από τη Βουλή αγανακτισμένοι αλλά αξιοπρεπείς...ως πότε?

Πλέον οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες, το χαρτί του ριζικού ανασχηματισμού έχει «καεί».
Η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου δεν πρέπει να περάσει ούτε από τους υπάρχοντες ούτε με «προσωπικότητες».
Άργησε ο κος Παπαντρέου να καταλάβει την απολύτως λάθος πολιτική που ασκούσε τόσο καιρό κωφεύοντας στις αντιδράσεις του Α. Σαμαρά για αλλαγή πορείας της πολιτικής τόσο για την οικονομία όσο και για θέματα εθνικού συμφέροντος. Οδηγεί  τη χώρα σε αδιέξοδο και πρέπει να δεχτεί την ήττα του να επικρατήσει έστω και τώρα η λογική για το εθνικό συμφέρον και να αποχωρήσει.

Σοφία Λουκέρη
Πολιτευτής Ν.Δ.πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: