Σάββατο 16 Απριλίου 2011

X.Παπουτσής: Αν αφήσουμε να φύγουν οι μετανάστες θα μας διώξουν από την Σένγκεν!

Απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, σχετικά με τις προθέσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την απέλαση των λαθρομεταναστών απ' όλη τη χώρα, ο αρμόδιος υπουργός, κ. Χρήστος Παπουτσής, παραδέχθηκε: «Την επόμενη ημέρα που θα διώξουμε τους μετανάστες θα.....

αποβληθεί η χώρα από το Σένγκεν. Την επόμενη ημέρα, η χώρα μας θα αντιμετωπίσει...
συνολικά πρόβλημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί θα εκδιωχθεί από το πεδίο της Εσωτερικής Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

 Όπως επίσης έκανε γνωστό ο υπουργός, «στην περιοχή των Αθηνών, στην Ομόνοια, υλοποιείται συγκεκριμένος επιχειρησιακός σχεδιασμός με τη συμμετοχή ορισμένων ειδικών ομάδων. Με βάση το σχεδιασμό αυτό, από την 1.1.2011 μέχρι την 31.3.2011, προσήχθησαν 8.334 αλλοδαποί και συνελήφθησαν 357 αλλοδαποί για απέλαση».....

«Επιπλέον, έχουμε στην Πάτρα συνεχή περιφρούρηση του λιμένα των Πατρών... Πρέπει επίσης να οργανώσω και μια επίσκεψη στην Ηγουμενίτσα, την οποία οφείλω και θα την κάνω... Την ευθύνη της ασφάλειας των χώρων των λιμένων την έχουν οι οργανισμοί» συμπλήρωσε, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο των ευθυνών.

Τι περισσότερο να πούμε εμείς; Μήπως εξελίσσεται αρνητικά υπό αυτές τις συνθήκες, η συμμετοχή της χώρας στην Ε.Ε.;

πηγή

1 σχόλιο:

Αnatόlιa είπε...

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ "ΚΥΡΙΕ" πΑΠΟΥΤΣΗ ΚΙ'ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΑΛΑΓΗΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ? ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ "ΠΑΡΑ ΕΝΑ"