Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Δύο νέα κόμματα από τους αντάρτες του διαδικτύου!

Πάνω από 60% των Ελλήνων, στη πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι, δεν πήγαν να ψηφίσουν.
Έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια τους κρατικοδίαιτους κηφήνες των κομμάτων, αγνόησαν τους νταβατζήδες- εκδότες που με τις φυλλάδες τους κυρίως, πουλάνε βλαχομπαρόκ πολιτική και αντίστοιχο lifestyle (σε συσκευασία δύο σε ένα)  και τους είπαν να πάνε να μαμηθούν.

Όλους αυτούς κανένα από τα υφιστάμενα  συστημικά κόμματα δεν μπορεί να τους διεκδικήσει.
Κανείς καραγκιόζης πολιτικός απ αυτούς που γονατιστοί στα 4  καβάτζωναν τις μίζες του Χριστοφοράκου και τις χορηγίες της διαπλοκής, δεν τους αντιπροσωπεύει.....

 Καμιά κυβέρνηση που συγκαλύπτει τα σκάνδαλα που υποτίμησαν την νοημοσύνη μας και λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα δεν τους αφορά.
Καμιά ξύλινη γλώσσα  απ αυτές που μιλάνε τα πολιτικά ζόμπι δεν τους αφορά.
Δεν τους αφορούν τα ΜΜΕ, οι πουλημένοι διαφημιστάδες και τα γελοία κανάλια τους.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι αναζητούν τη δική τους έκφραση,  μακριά από τη τεχνητή Σπιναλόγκα που δημιούργησαν δεκαετίες τώρα τα πολιτικά κόμματα από τη ΝΔ ως το ΚΚΕ  και από το διαπλεκόμενο ΠΑΣΟΚ ως τον χωρίς ταυτότητα ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετές Δαμανάκη φάγαμε στη μάπα και  σ’ ένα σκασμό μεσσίες  δώσαμε το δικαίωμα να τζογάρουν με τις ζωές μας.
Φτάνει πια.
Πληροφορίες  θέλουν δύο νέα πολιτικά κινήματα ν ανατέλλουν από το διαδίκτυο.
Η μία κίνηση  με την ονομασία «ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» με επικεφαλής τον Ανδρέα Παπακυριακόπουλο, ετοιμάζει ήδη την ιδρυτική της διακήρυξη. Πρόκειται για αναξάρτητους  bloggers οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους και να μην τις εγκαταλείψουν στον Πεταλωτή, τον Πάκη και τον Παναγιωτόπουλο.
Μια άλλη κινηματική προσπάθεια, που προέρχεται επίσης από το διαδίκτυο,  με την ονομασία  «ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» ετοιμάζεται να ζητήσει από τον φοβερό «Pitsiriko» να τεθεί επικεφαλής του κινήματος.
Όπου νάναι, το σάπιο πολιτικό σύστημα θα την ακούσει για τα καλά.
Μείνετε συντονισμένοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: