Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ( 25 ΝΟΕ 2010 , ΩΡΑ 11:00)

Κάλεσμα του προέδρου της προσωρινής ΔΕ της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών ( Α.Κί.Σ.) στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΕΘΑ .


Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μέλη της Α. Κί. Σ

Είναι γνωστό ότι, η Προσωρινή Δ Ε της Κίνησης ομόφωνα αποφάσισε να στηρίξει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Π.Σ.Α.Α.Ε.Δ. & Σ.Α. επειδή είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή είναι απόλυτα σύμφωνη με τους σκοπούς και του στόχους του Καταστατικού μας.
Γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε την πρόσκληση – κάλεσμα των μελών μας να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 11.00, στην πύλη Μεσογείων του ΥΠΕΘΑ......Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε πλέον σε θέση να στείλουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, παραγκωνίζοντας διαφορές και διαφορετικότητες.
Οφείλουμε να διατρανώσουμε ότι δεν θα ανεχτούμε πλέον άλλες αντισυνταγματικές αποφάσεις που μειώνουν δραματικά τις περιορισμένες ουσιαστικά αποδοχές μας και οδηγούν στην καταρράκωση του κύρους και της αξιοπρέπειάς μας.
Καλούμε και τους άλλους Συνδέσμους Τάξεων, Όπλων - Σωμάτων, Λέσχες αλλά και όλους τους εν αποστρατεία συναδέλφους να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή και να αποδείξουμε ότι ενωμένοι θα προασπίσουμε και θα διαφυλάξουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας.
Η ΕΑΑΣ ως το παλαιότερο όργανο εκπροσώπησης του σύνολο των αποστράτων, παρακαλείται να λάβει θέση και να στηρίξει την πρωτοβουλία του Π.Σ.Α.Α.Ε.Δ. & Σ.Α.

Για την Α. Κί. Σ .

Χρήστος Γ. Χρηστίδης
Αξκός ΣΞ (ε.α)
Πρόεδρος Προσωρινής ΔΕ




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: