Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Θα επιβληθεί δια νόμου η κατανάλωση δηλητηρίων: Ποινικοποιείται η παραγωγή σπιτικών, οργανικών τροφών

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα επιβάλει δια νόμου την κατανάλωση δηλητηρίων.  

Ετοιμάζεται νέο νομοσχέδιο στην Γερουσία των ΗΠΑ για απαγόρευση της ελεύθερης κηπουρικής και των σπιτικών οργανικών τροφών. Δεν φτάνει που στον νέο Μεσαίωνα του νεοφιλελευθερισμού και του άσφαιρου μαρξισμού που τον “αντιμάχεται” θα εξαθλιωθεί ο πληθυσμός και θα συνθλιβεί η μεσαία τάξη, ετοιμάζουν ήδη τα νομικά τους όπλα για να καταστείλουν όσους θελήσουν να δραπετεύσουν από την παράνοια της Νέας Τάξης, επιστρέφοντας στις μικρές, αυτάρκεις, αγροτικές κοινότητες όπου ο καθένας θα μπορεί τουλάχιστον να παράγει την τροφή γι’ αυτόν, την οικογένειά του και την κοινότητά του.....
Θέλουν οι επιλογές μας για φαγητό να μείνουν στα μεταλλαγμένα τροφικά τερατουργήματα και τα εμποτισμένα με δηλητήριο αναλώσιμα των πολυεθνικών υπερκαταστημάτων. Δεν μας θέλουν να έχουμε επιλογή να τρώμε τις ντομάτες του γείτονα, τις πατάτες του συγχωριανού, το λάδι του θείου, τα μήλα του κουμπάρου. Μας θέλουν να τρώμε τα άγνωστης ταυτότητας, ποιότητας και σύνθεσης φρούτα και λαχανικά που θα εισάγωνται από άγνωστες χώρες και με αδιαφανείς και άγνωστες συνθήκες παραγωγής.
Μια ακόμη ύπουλη διάταξη αυτού του νόμου είναι η απαγόρευση φύλαξης σπόρων. Γιατί άραγε…; Γιατί μόνο οι αφανείς αφέντες αυτού πλανήτη να έχουν τέτοιο δικαίωμα; Σύντομα να περιμένουμε τέτοιες νομοθεσίες και στην Ε.Ε. 

Mαντέψτε ποια ήταν τα πρώτα κτίρια που βομβάρδισαν στην Γιουγκοσλαβία και Ιράκ αντίστοιχα. . Ναι . Οι τράπεζες σπόρων




Δεν υπάρχουν σχόλια: