Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Η Προπαγάνδα του Πολυπολιτισμού σε 11χρονα!

Κοιτάξτε προσεκτικά παρακάτω στη φωτογραφία (κάντε κλικ)

 
Είναι από τις σελίδες 18 και 19 του βιβλίου "Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή" της Ε' Δημοτικού. Αν δεν καταλάβατε ακόμη τι συμβαίνει, να σας εξηγήσω: Έτσι περνούν στα Ελληνόπουλα από μικρά τα "μηνύματα" για μια πολυπολιτισμική κοινωνία! Η ύπουλη και υποχθόνια προπαγάνδα του εκ της Νέας Τάξης εντεταλμένου Υπουργείου Παιδείας τώρα και σε 11χρονα!

Από την πρώτη κιόλας φωτογραφία γίνεται σαφής η πρόθεση αυτή: "Από τη στιγμή που γεννήθηκα, είμαι πολίτης της Ελλάδας". Δε γίνεται ΚΑΝΕΝΑΣ διαχωρισμός για τους κατοίκους αυτής της χώρας σε νόμιμους και παράνομους, αλλά περνούν όλοι σαν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (σημειωτέον ότι....

το βιβλίο διδάσκεται και σε αλλοδαπά παιδιά). Το "είμαι πολίτης της Ελλάδας" συνεχίζεται και παρακάτω, ξανά και ξανά, μέχρι να το εμπεδώσουν, για να καταλήξει στο "μπορώ να ψηφίζω στις εκλογές".


 Στη σελίδα 19 γίνεται μια αναφορά, βεβαίως, στην ιθαγένεια - αποκτηθείσα με οποιονδήποτε τρόπο - τονίζοντας το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, καθώς και του να καταλαμβάνει κανείς δημόσιες θέσεις. Μα, δημόσια θέση είναι και ο Δήμαρχος κι ο Υπουργός κι ο Στρατιωτικός κι ο Αστυνομικός... Φαντάζεστε σε τέτοιες θέσεις... Αλβανούς, Πακιστανούς, Αφγανούς, Σομαλούς, Μπαγκλαντεσιανούς...; Γιατί σε όλους αυτούς θέλουν να δώσουν την ελληνική ιθαγένεια οι οργίλοι της "Δημοκρατίας"!

Δεν παραλείπει, φυσικά, το βιβλίο και την ανεκδιήγητη ανοησία: "Όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας ζουν με ελευθερία, ασφάλεια και δικαιοσύνη (αναφερόμενο μάλλον μόνο στους λαθρομετανάστες) και οφείλουν να σέβονται τους νόμους της (αναφερόμενο σαφώς μόνο στους Έλληνες)". Γιατί δε βλέπω γύρω μου Έλληνες να ζουν ούτε με ελευθερία ούτε με ασφάλεια (χάρη στους λαθρομετανάστες) ούτε με δικαιοσύνη (να θυμίσω πάλι το περιστατικό, όπου τιμωρήθηκε ο ηλικιωμένος που αμύνθηκε ενάντια στους αλλοδαπούς ληστές, με αποτέλεσμα εις εκ των ληστών να φάει 3 μήνες με αναστολή, ενώ ο ηλικιωμένος... 10 χρόνια!!! Ζήτω η ελληνική δικαιοσύνη!!!)

Καταλαβαίνετε τώρα πώς και πού χτυπάει το σύστημα; Καταλαβαίνετε πώς βομβαρδίζει τα παιδιά σας με "αντιρατσιστικά" μηνύματα, "βοηθώντας" τα να χωνέψουν πιο εύκολα τη νέα πολυπολιτισμική διάσταση;

Πραγματικά, το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως σ' αυτήν τη χώρα ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, το σουρρεαλισμό σε όλο του το μεγαλείο! Ο Ιονέσκο θα ένιωθε τιποτένιος μπροστά στο ελληνικό κράτος... Μόνο περιφρόνηση και αηδία μπορώ να νιώσω για όλους εκείνους, που μέρα με τη μέρα διαλύουν με κάθε τρόπο τον ελληνικό κοινωνικό ιστό, τολμώντας να εισβάλλουν στα μυαλά παιδιών.


Υ.Γ. Ευχαριστώ τη Χρυσάνθη, που μου έδειξε τις εν λόγω σελίδες από τα βιβλία των παιδιών της, παροτρύνοντάς με να γράψω γι' αυτό και να το κάνω θέμα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: