Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Συμφωνώ σε όλα με τον Παπανδρέου!

Διαβάζοντας τις κυβερνητικές και φιλικές προς το ΔΝΤ εφημερίδες του Σαββατοκύριακου, ανακάλυψα, ότι όλο αυτό τον καιρό που δυσανασχετούσα με τον πρωθυπουργό μας, έκανα λάθος!

Μετανοώ! Και νομίζω ότι όλοι σας, μετά το άρθρο μου, θα συμφωνήσετε!

Διαβάζω σήμερα (25/10) στο ΒΗΜΑ (του ΔΝΤ) τον τίτλο Χαρακτήρα δημοψηφίσματος αποκτούν οι αυτοδιοικητικές

Πως ένας λογικός άνθρωπος, μπορεί πει κάτι διαφορετικό; Μα βιώνουμε την αντιεξουσιαστική κυβέρνηση, του αυτονόητου!........


Υπάρχει κάποιος να διαφωνεί με αυτό; Δεν είναι δημοψήφισμα; Μα ολόκληρη η υφήλιος, το ΔΝΤ, η Ε.Ε. κι οι Η.Π.Α., περιμένουν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα!

Αν καταφέρουν το ΠΑΣΟΚ και... τα εξαπτέρυγα του, Κατζαφέρης, Ντόρα, Δημαράς κι άλλοι να πάρουν θετικά ποσοστά, θα είναι το πράσινο φως για τα σκληρά μέτρα που θα περάσουν σε όλο τον κόσμο. Όλες οι χώρες (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία κτλ) περιμένουν να δουν την αποδοχή των Ελλήνων. (Η Λίστα Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην Περιοχή σας)

Σε περίπτωση μόνο, καθαρής ήττας του κ.κ.Γ.Α.Παπανδρέου θα χαλαρώσουν τα μετρα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Έλεγε, "λεφτά υπάρχουν"!
Εσείς τι νομίζεται; Δεν υπάρχουν; Έχουμε 200δις καταθέσεις στις Τράπεζες! Όχι οι πλούσιοι, αλλά αν αθροίσουμε τα 100 έως 200 Ευρώ που έχει μια μέση Ελληνική οικογένεια για την "κακιά στιγμή"!

Έχουμε άλλα 300δις ακίνητη περιουσία! Η Μύκονος ψηφίστηκε ως ο πιο δημοφιλής προορισμός στον Κόσμο!

Είπε, "Είμαστε Τιτανικός και Διεφθαρμένοι"
Μα βγάλαμε Πρωθυπουργό τον ίδιο τον κ.κ.Γ.Α.Παπανδρέου! Δεν είμαστε Τιτανικός; Κι ακόμη ο κυβερνήτης του ομώνυμου πλοίου, έπεσε από αμέλεια στο Παγόβουνο, ο δικός μας έπεσε με τα μούτρα πάνω του!

Όσο για το διεφθαρμένοι, ας το παραδεχτούμε, όλοι μαζί τα φάγαμε. Απλώς ο Άκης, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος, ο Πάγκαλος, ο Καρατζαφέρης, η Ντόρα, οι Βατοπεδινοί, οι Παραδικαστικοί, οι Μεγαλοκαναλάρχες, οι ΜEGAλοδημοσιογράφοι ήταν καλύτεροι στις επενδύσεις! Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι αφεντικά; Άντε μπράβο.


Είπε, "έχουμε πόλεμο"
Μα, μετά την σφαγή συνταξιούχων, δημοσίων, φορτηγατζίδων, ασφαλισμένων, πρατηριούχων, συμβασιούχων, ψιλικατζίδικων, περιπτέρων , μικρομεσαίων άμεσα, αλλά κι όλης της εργατικής τάξης από την αύξηση έμμεσων φόρων και λογαριασμών, υπάρχει κανείς να διαφωνεί, με το ότι είμαστε σε πόλεμο;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΑΞΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ Ο,ΤΙ Ο κ.κ.Γ.Α.Παπανδρέου ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ!

Είπε, ότι έχουμε μείωση εθνικής Κυριαρχίας
Μα ήδη ο Ερτογάν, πιο συχνά βλέπει τον κ.κ.Γ.Α.Παπανδρέου παρά την Γυναίκα του. Είναι φίλος, είναι κουμπάρος είναι ο μόνος που προσφέρεται να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα βάρη της χρεωκοπίας μας. Τι ζητάει ο καημένος; Αβλαβής διελεύσεις και μηδενικά Προβλήματα. Θα ανοίγατε εσείς πυρ σε ένα φίλο που έμπαινε στο οικόπεδο σας;

Όσο για την Μακεδονία του Βαρδάρη, που θα πάει, με λίγο στοργή και κατανόηση, ίσως δεχτούν το όνομα Μακεδονία που τους χαρίσαμε. (όλοι μαζί τα φάγαμε, μην το ξεχνάτε)

Είπε διαπραγματευόμαστε με το πιστόλι στο τραπέζι.
Οποίος έχει διαβάσει το μνημόνιο και δεν είναι κολλημένος αντιμνημονιακός, όπως ήμουν κι εγώ, υπάρχει περίπτωση να πιστέψει ότι θα υπήρχε άνθρωπος στο κόσμο, που θα υπέγραφε τέτοιο έγγραφο, αν δεν το απειλούσαν με πιστόλι στο στόμα; Τον απειλούσαν ότι αν δεν το υπέγραφε, θα έπαιρναν τηλέφωνο τον Σόρος και την Σοσιαλιστική Διεθνή και τα έλεγα όλα!

Είπε, η ΝΔ μας έφερε σε αυτή την κατάσταση.
Εδώ που διαφωνείτε; Μέχρι το 2004 ζούσαμε σε ένα παράδεισο, με Ιμια, Μαδρίτη, Οτσαλάν, Ολυμπιακούς, χρηματιστήριο, εξοπλισμούς, βατοπέδια, ταυτότητες, παραδικαστικά, τζιπάρες και κάρτες.

Και μετά ήρθε η ΝΔ έκανε 103.771 «γαλάζια ρουσφέτια» σε πέντε χρόνια και πήρε 36.823 συμβασιούχους. Αυτοί οι 103.771+36.823=103.771 κατέστρεψαν την οικονομία των υπολοίπων 10.896.229 Ελλήνων! Αν δεν με πιστεύεται το γράφει το έγκυρο (του ΔΝΤ) BHMA (του ΔΝΤ).

Είπε, Όχι άλλα νέα μέτρα!
Δεν φταίει αυτός που δεν διαβάζεται ολόκληρη την δήλωση που λέει "όχι νέα μέτρα, εκτός από αυτά που έχουμε συμφωνήσει". Το μνημόνιο το έχουμε συμφωνήσει για τρία χρόνια κι ακόμη είμαστε στον 6 μήνα.


Τι Απαντάμε εμείς;

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν σίγουρες 5 κι προς κατάκτηση άλλες 4 περιφέρειες, ενώ διασπείρουν ότι η ΝΔ θα χάσει ακόμη κι από τον Τατούλη!

Θα το επιτρέψουμε;
Ας βάλει το πιστόλι των πρόωρων εκλογών στο Τραπέζι, εμείς θα το σηκώσουμε!
Όλοι οι Έλληνες στις εκλογές!

Το δίλημμα δεν είναι ή ΠΑΣΟΚ ή Χρεωκοπία. Γιατί έχουμε ήδη χρεοκοπήσει.

Το δίλημμα είναι: ή καταψηφίζουμε τώρα τον φόβο και δεν θα υπάρχει χώρα, για επόμενες εκλογές ή ψηφίζουμε την ελπίδα της ανατροπής του μνημονίου

Εδώ η Λίστα Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην Περιοχή σας, ξέρετε εσείς για... μαύρισμα





olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: