Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ιρανός υπουργός Άμυνας:"Έχουμε 150.000 πυραύλους εναντίον του Ισραήλ"

O Ιρανός υπουργός Άμυνας δήλωσε στο IRNA ότι το «σιωνιστικό καθεστώς είναι εντελώς απομονωμένο” και “θα δεχτεί θανατηφόρα χτυπήματα» ως απάντηση σε στρατιωτική επίθεση κατά του Ιράν.

“Μια ισραηλινή επίθεση εναντίον του Ιράν θα ήταν αυτοκτονία”, είπε ο Ιρανός υπουργός Άμυνας Ταξίαρχος Ahmad Vahidi σε συνέντευξή του στο επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

"Το σιωνιστικό καθεστώς είναι τελείως απομονωμένο και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιτεθεί στο Ιράν αν δεν θέλει να αυτοκτονήσει», δήλωσε ο Vahidi, εξηγώντας ότι το Ιράν θα απαντήσει με θανατηφόρα χτυπήματα κατά του Ισραήλ..
Το Ιράν βρίσκεται σε «πλεονεκτική θέση σε όλους τους τομείς" σχετικά με την ανάπτυξη των αμυντικών δυνατοτήτων του”, δήλωσε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι «το Ιράν έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην τεχνολογία ηλεκτρονικού πολέμου,στην αεροπορική βιομηχανία και τη πυραυλική τεχνολογία."

Τον περασμένο μήνα το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars μετέδωσε παρόμοια σχόλια από τον ιρανό υπουργό Άμυνας. Σύμφωνα με αυτά το Ιράν διαθέτει μέχρι και 150.000 πυραύλους εναντίον του Ισραήλ. 



πηγή
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: