Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΔΡΑΧΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΤΑ CDS (και να ρίξουν την ευθύνη στην “λαϊκή ετυμηγορία”)!

Αυτό θα είναι το θέμα της έκτακτης σύσκεψης, γι’ αυτό δεν διέψευσε τις αηδίες της Δαμανάκη ο ΓΑΠ. Την ίδια στιγμή που τις διέψευσε για πρώτη φορά στα χρονικά η κομισιόν!
Με αυτό το πρόσχημα, θα τεθεί στον λαό το δημοψήφισμα, ώστε μετά το αποτέλεσμα που φυσικά θα είναι ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, να βρουν αφορμή για το πολυπόθητο Credit Event και να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι – brokers – κάτοχοι CDS!
Εμείς φταίμε βέβαια, αφού τους ανθρώπους που λήστεψαν την χώρα με τα Swaps και το χρηματιστήριο, ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Και να ξανακλέψουν την χώρα μέσω των CDS.....


Οι ευθύνες του πολιτικού συστήματος είναι βαρύτατες. Όποιος συναινέσει στην παγίδα που στήνουν στον Ελληνικό λαό με το δημοψήφισμα – απάτη, θα είναι συνένοχος.
Όσο γι’ αυτούς όλους, την απάντηση την έχουμε δώσει από την αρχή της σκευωρίας. HORCA!
Σε λίγο αναλυτικό αφιέρωμα για το πως κινήθηκαν οι επίορκοι της κυβέρνησης για να μας οδηγήσουν στην χρεωκοπία – και κάποιους άλλους στα αμύθητα πλούτη.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: