Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΣΕ ΚΑΘΕΤΗ ΠΤΩΣΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΙ «ΧΩΡΕΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ.

ΣΕ ΚΑΘΕΤΗ ΠΤΩΣΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΙ «ΧΩΡΕΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ.


Είμαι πάρα πολύ βαθιά προβληματισμένος για την αδυναμία να αναβαθμισθεί η πατρίδα μας. Σε όλα τα κορυφαία THINK TANKS μας υποβιβάζουν και πλέον δεν εκλαμβάνεται η χώρα σοβαρά στο παγκόσμιο και στα διάφορα περιφερειακά συστήματα. Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση , αλλά είναι και η άθλια και μίζερη καθημερινότητα. Παραπαίουμε με εντυπωσιακούς ρυθμούς, ενώ αναμοχλεύουμε τα ίδια και τα ίδια. .......

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
Επαναλαμβάνω ότι μιλώ πάντοτε με στοιχεία και μόνο. Όμως αν δείτε τι συμβαίνει στην ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ(που κάποιοι περισπούδαστοι από τις πολυθρόνες τους …. βλέπουν ρόλο για την ΕΛΛΑΔΑ….και όπως πάντα είναι εκτός τόπου και χρόνου…),θα διαπιστώσετε ότι η ΡΟΥΜΑΝΙΑ η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ και η ΓΕΩΡΓΙΑ είναι πλέον οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ της ΔΥΣΗΣ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Οι Τούρκοι έχουν ανοίξει για αλλού τα πανιά….,και εμείς δεν θα έχουμε ρόλο. ΑΥΤΑ ΦΙΛΕΣ και ΦΙΛΟΙ δεν συζητούνται πουθενά στην πατρίδα μας. Βυθιζόμαστε σε πρωτοφανή ανυπαρξία…..

*ΡΟΥΜΑΝΟΙ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ πολιτικοί και στρατιωτικοί είπαν ότι οι χώρες τους θα φιλοξενήσουν συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας.

*Στην ΓΕΩΡΓΙΑ οι Αμερικανοί συστήνουν SIMULATION TRAINING CENTER για την ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

*Χιλιάδες Αμερικανοί στρατιωτικοί εκπαιδεύονται σαν μέρος της JOINT TASK FORCE-EAST στις βάσεις M KOGALNICEANU-BABADAG TRAINING AREA(ROMANIA)-NOVO SELO TRAINING CENTER-BEZMER AIR FORCE BASE(BULGARIA)

*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ πεζοναύτες αποκτούν μόνιμες βάσεις στις δυο χώρες και όπως με την περίπτωση της ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ θα υπάρχουν PREPOSITIONΕD MATERIALS έτοιμα για χρήση όταν και όπου απαιτηθεί στην περιοχή και όχι μόνο.

*Σε κατ ιδίαν συνομιλίες που είχε ο ΓΓ/ΝΑΤΟ ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ σε ΡΟΥΜΑΝΙΑ και ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ τόνισε ότι προσεχώς η ΣΕΡΒΙΑ, η ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, το ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, η FYROM και το ΚΟΣΟΒΟ(σε 3-4 χρόνια) θα είναι μέλη του ΝΑΤΟ. Σε ΣΟΦΙΑ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ βρέθηκαν πρόσφατα όλοι οι ανώτατοι ΝΑΤΟΪΚΟΙ διοικητές.

*Στις 18 ΜΑΪΟΥ 200 Αμερικανοί αξιωματικοί της Αεροπορίας ήρθαν στη βάση GNAF IGNATIEVO για την άσκηση SENTRY GOLD.Δήλωσαν ότι η Βουλγαρία προσφέρει πολλά στις ΗΠΑ και θα αποτελεί χώρα-κλειδί για τους Αμερικανούς.

*Στο ΟΤΟΠΕΝΙ/ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ/ΡΟΥΜΑΝΙΑ ήρθαν πολλοί Αμερικανοί για την αναβαθμισμένη άσκηση CARPATHIAN SUMMER.Oι πιο πολλοί ήρθαν από την έδρα των ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ των ΗΠΑ στο ΡΑΜΣΤΑΪΝ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

*Στο HOHENFELS/JOINT MULTINATIONAL TRAINING CENTER/GERMANY Αμερικανοί-Γερμανοί-Ούγγροι-Πολωνοί-Νορβηγοί-Σλοβάκοι-Κροάτες-Βούλγαροι-Ρουμάνοι από κοινού εκπαιδεύουν στελέχη του Αφγανικού Εθνικού Στρατού.

*Στο GRAFENWOHR TRAINING AREA-ΓΕΡΜΑΝΙΑ οι Αμερικανοί δοκιμάζουν ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ(Ρουμάνοι-Βούλγαροι-Ολλανδοί είναι παρόντες) τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά το 2011 στην περιοχή της ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

Απλά δίνω κάποια πρώτα στοιχεία για το τι λαμβάνει χώρα στην ευρύτερη περιοχή


ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: