Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Τι πρέπει να κάνουμε ΕΜΕΙΣ πάλι ως ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ;

Πρέπει να ψηφίσουμε τα Κόμματα που ξεκάθαρα θα μας πούνε ΟΤΙ:

1) ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ και όλα τα ΣΧΕΤΙΚΑ τους κλεπτοκρατικά νομοθετήματα για να τα ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ (π.χ. Η κατοικία ως και η ακίνητη περιουσία που δεν παράγουν εισόδημα δεν χαρατσώνονται.)

2) ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
α. ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. (Η Ευρωπαϊκή τοποθέτηση και ο προσανατολισμός μας με ΗΠΑ και ΝΑΤΟ κλπ δεν είναι πανάκεια.)
β. ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ του Νίκου Λυγερού και ΑΜΕΣΟ διεθνή διαγωνισμό για την άντληση των κοιτασμάτων πετρελαίων , αλλά και την εξόρυξη των ορυκτών, αντιδρώντας επιτέλους και....


στην απόφαση του Τουρκικού Επιτελείου της 16/3/12 η οποία μας προλαμβάνει στις έρευνες αντλήσεως πετρελαίου νοτίως της Ρόδου και του Καστελόριζου θεωρώντας την περιοχή ΄΄δικής της ΑΟΖ΄΄και…. άντε να τρέχουμε πάλι στη ΧΑΓΗ των ΣΑΫΛΩΚ.
γ. ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΧΥΟΥΣΩΝ αλλά ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΝΘΗΚΩΝ- ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ- ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ- ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ κλπ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
3) ΘΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΡΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ
4) ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΩΣ ΣΚΛΑΒΩΝ στους ΣΑΫΛΩΚ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και
5) ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΟΥΝ Συντακτική Εθνοσυνέλευση για Αναθεώρηση του Καταστατικού μας Χάρτη (ΣΥΝΤΑΓΜΑ) με σκοπό την εγκαθίδρυση μιας ελεύθερης και ανεξάρτητης Πολιτείας με πραγματικά αδέσμευτες εξουσίες, Εκτελεστική, Δικαστική, Νομοθετική, και εφαρμογή Απλής Αναλογικής για βαθύτερη δημοκρατία, ώστε επιτέλους να μπει ο λαός στο προσκήνιο των εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: