Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Αγώνας μέχρις εσχάτων ....!

Μηδενική ανοχή και αγώνας μέχρις εσχάτων απέναντι σε όσους: Τα τελευταία τρία χρόνια υποστηρίζουν πως σώζουν την Ελλάδα ενώ το μόνο που κάνουν είναι να σώζουν τους τραπεζίτες ξεπουλώντας τη χώρα και εξαθλιώνοντας τους πολίτες.

Πανηγύριζαν με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου, για να αποδειχτεί την επόμενη μέρα μετά την υπογραφή πόσο υποκριτικοί ήταν οι πανηγυρισμοί τους.

Πανηγύριζαν διπλά μετά τη συμφωνία με τους ευρωπαίους τον περασμένο Ιούλιο, για να αποδειχτεί, ακόμη μία φορά ότι ξεγελούσαν τον κόσμο πουλώντας ψεύτικες ελπίδες.....

ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ !!!

«ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ;»

Η συγκλονιστική προθανάτια κραυγή του 56χρονου άνεργου οικογενειάρχη, πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών που έδωσε τέλος στη ζωή του στις αρχές της εβδομάδας στο «Νησί των Ονείρων» της Εύβοιας, αποτυπώθηκε σε ένα κομμάτι χαρτί. 

Τα όσα έγραψε με τρεμάμενο χέρι ο πνιγμένος στα χρέη πολίτης πριν πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας, είναι παραγγελία για απονομή δικαιοσύνης στους επίορκους πολιτικούς που γονάτισαν στους Γερμανούς και οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση. Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το εξής:
«Αυτούς που μας έφεραν ως εδώ ποιος θα τους δικάσει; Χωρίς εργασία, χωρίς σύνταξη, χωρίς μέλλον για τα παιδιά μου(παιδιά μας). Ζητώ τα δύο κτήματα στο χωριό το οικόπεδο με την οικοδομή να πάνε στο Κράτος....

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Αυτή η χώρα απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Δεν υπάρχει στον κόσμο χώρα (του τρίτου, του τέταρτου, του πέμπτου κόσμου) που να βρίσκεται ή να έχει βρεθεί ποτέ στη θέση της Ελλάδας.

Τελικά δεν είναι ούτε το χρέος, ούτε το έλλειμμα, ούτε τα δάνεια, ούτε οι συμβάσεις, ούτε οι περικοπές, ούτε η φτώχεια, ούτε τα συσσίτια, ούτε τα μεσοπρόθεσμα, οι εφαρμοστικοί, οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί, οι Φιλανδοί, οι Αυστριακοί, ο Σόιμπλε και ο Γιάγκερ, ο Ρέσλερ και η Φέκτερ, η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, ο Γιούνκερ και ο Ρεν, η Λαγκάρντ και το ΔΝΤ.

Είναι όλοι αυτοί που προκάλεσαν αυτό το γελοίο θέατρο και που το συντηρούν ελπίζοντας ότι στο τέλος του δρόμου θα συναντηθούν με την προσωπική τους διάσωση.
Είναι όλοι αυτοί που αφαίρεσαν από τη χώρα που λέγεται Ελλάς και το τελευταίο ίχνος της αξιοπρέπειάς της.....

Ο σκληρός διαπραγματευτής


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

«ημέρα αλληλεγγύης στους Έλληνες»

Εικόνες βίας και ξέφραγου αμπελιού στο παραπέντε

Συνεχίζεται το σκοτσέζικο ντους

Με την ληστεία στο μουσείο της Ολυμπίας να ρίχνει βαριά σκιά και στην πολιτική σκηνή, αποδεικνύοντας πως η χώρα έχει εξελιχθεί σε ένα ξέφραγο αμπέλι, γεγονός που αμαυρώνει περισσότερο την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, η Ελλάδα παραμένει στην κόψη του ξυραφιού, κυρίως εξαιτίας των αντικρουόμενων δηλώσεων στη Γερμανία.

Η τηλεδιάσκεψη μεταξύ Μέρκελ, Μόντι και Παπαδήμου, άνοιξε μεν μια χαραμάδα αισιοδοξίας σχετικά με την έκβαση του Eurogroup της Δευτέρας, αλλά ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε, και μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, επέμεινε στη σκληρή γραμμή του, συνεχίζοντας τις προειδοποιήσεις προς την Ελλάδα και αποδεικνύοντας πως η Ολλανδία «βγαίνει μπροστά», κάθε φορά που η Γερμανία, για λόγους τακτικισμού, υποχρεώνεται να κάνει ένα βήμα πίσω....

Οι γνωστοί άγνωστοι


Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ή ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ !

«Η νέα δανειακή σύμβαση προβλέπει ότι τα χρήματα δανειων της θα καταθέτονται σε ένα ταμείο διαχειριζόμενο από την ΕΕ δηλαδή τους γερμανούς για τα δίνουν στις τράπεζες.

Από την Ελλάδα απαιτούν και επιβάλλουν κατά προτεραιότητα τα έσοδα του κράτους ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ και ότι απομένει τα υπόλοιπα.

Εισαγωγή πετρελαίου, μισθούς και συντάξεις, υγεία, άμυνα, παιδεία κτλ.Υπαρχει κανείς έχων σώας τα φρένας που να πιστεύει ότι θα περισσεύει.....

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012